Έρευνες για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της BOCY

Γίνονται έρευνες και εξετάσεις για διαλεύκανση της υπόθεσης της φωτιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα σε όχημα, ιδιοκτησία της Τράπεζας, το οποίο χρησιμοποιείται από τον οδηγό του Διευθύνοντος Συμβούλου της Τζον Χούρικαν.

Στο πλαίσιο των ερευνών της, η Αστυνομία έχει ήδη προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τον ίδιο τον κ. Χούρικαν, ο οποίος απουσιάζει με την οικογένειά του στο εξωτερικό, για να πάρει κάποια στοιχεία και πληροφόρηση.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, σε δηλώσεις το μεσημέρι στο Αρχηγείο, ανέφερε ότι έχουν παραληφθεί τεκμήρια από τη σκηνή και οι εξετάσεις συνεχίζονται.

«Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με την Διεύθυνση της Τράπεζας έτσι ώστε να  μας δοθούν τα όποια στοιχεία ή και πληροφορίες», δήλωσε. Σε ερώτηση αν ο κ. Χούρικαν έχει δεχθεί κάποιες απειλές ή προειδοποιήσεις, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί οποιαδήποτε στοιχεία ή πληροφορίες στην Αστυνομία.

Ο κ. Αγγελίδης εξήγησε ότι επειδή οι εξετάσεις είναι ακόμη στην αρχή και ο παράγοντας χρόνος διαδραματίζει ρόλο, είναι σημαντικό οι έρευνες να έχουν συγκεκριμένη κατεύθυνση, προσθέτοντας ότι σε αυτό το στάδιο, όλα τα ενδεχόμενα διερευνώνται.

Απαντώντας σε ερώτηση είπε ότι όντως υπάρχει πληροφόρηση και περιγραφή για δύο νεαρά πρόσωπα τα οποία βρίσκονταν σε πάρκο της περιοχής, προσθέτοντας ότι σε αυτό το στάδιο η Αστυνομία προσπαθεί να εξακριβώσει στοιχεία μέσα από μαρτυρίες «για να αποκλείσουμε το οποιοδήποτε ενδεχόμενο, να δούμε που καταλήγουμε».

Επιπρόσθετα ο κ. Αγγελίδης είπε ότι από τις εξετάσεις και την πληροφόρηση που υπάρχει, ο όχημα χρησιμοποιείτο από τον οδηγό του κ. Χούρικαν. Ανέφερε ότι επειδή ο κ. Χούρικαν απουσιάζει αυτή τη στιγμή στο εξωτερικό, «θα πρέπει να ερωτηθεί και ο ίδιος για κάποια στοιχεία».

«Έχει γίνει κάποια προσπάθεια επικοινωνίας μαζί του για να μας δώσει κάποια πληροφόρηση και προχωρούμε, έχοντας υπόψη τις εξετάσεις που γίνονται», κατέληξε.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Eurostat: Παραμένει κάτω από τον μέσο όρο της Ευρωζώνης η ανεργία στην Κύπρο
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ψήφος εμπιστοσύνης στο θεσμικό πλαίσιο της Κύπρου η έκθεση της MONEYVAL
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Εθνικό όπλο που δεν πρέπει να παραχωρηθεί η χαμηλή φορολογία
Ετήσια αύξηση πέραν του 5% σε αξία και όγκο εργασιών λιανικού εμπορίου
Στα €523 εκ. το πλεόνασμα γενικής κυβέρνησης το πρώτο τρίμηνο-Τα έσοδα και οι δαπάνες
Κινήθηκε ανοδικά και ανήλθε στο 2,4% ο πληθωρισμός τον Απρίλιο
Σε αυτούς τους τομείς και επαγγέλματα θα μπορούν να εργαστούν φοιτητές από τρίτες χώρες-Δείτε το διάταγμα
Ικανοποίηση Λευκωσίας για την έκθεση προόδου της Moneyval-Η αταλάντευτη προσήλωση της Κυβέρνησης
Βελτιώνεται η Κύπρος διαπιστώνει η Moneyval-Η έκθεση προόδου για τη συμμόρφωση της χώρας μας
«Απαραίτητη η ενίσχυση του κοινωνικού διαλόγου και της τριμερούς συνεργασίας»