Adv. Feature: Νέοι HP ProLiant Gen9

Η μείωση των λειτουργικών εξόδων και η απλοποίηση των διαδικασιών για τα εταιρικά συστήματα ΙΤ αποτελούν κρίσιμους στόχους για τις επιχειρήσεις προκειμένου να επιταχύνουν τους ρυθμούς παροχής υπηρεσιών πληροφορικής  και να επιτύχουν ουσιαστικές προϋποθέσεις ανάπτυξης. Το νέο χαρτοφυλάκιο των HP  ProLiant Gen 9 servers που προτείνει η ΗΡ συνδυάζει τα πιο εξελιγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά με τον βελτιστοποιημένο και απόλυτα προσαρμόσιμο σχεδιασμό, εκφράζοντας τον σταθερό προσανατολισμό ενός επιχειρηματικού κολοσσού που δεν σταματά να πρωτοπορεί.   

Γρήγορη και εύκολη μετάβαση στο σύγχρονο πλαίσιο της πληροφορικής.

Οι ανάγκες της εποχής απαιτούν ακόμα πιο γρήγορη, αποτελεσματική, αλλά και οικονομική παροχή υπηρεσιών και εφαρμογών ΙΤ. Την ίδια στιγμή έχουν αυξηθεί εντυπωσιακά οι ποσότητες των δεδομένων που καλούνται να διαχειριστούν τα εταιρικά υπολογιστικά συστήματα και datacenters, τα οποία συχνά αδυνατούν να παρακολουθήσουν τις τεχνολογικές εξελίξεις. Οι νέοι servers HP ProLiant Gen9 είναι ακριβώς προορισμένοι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εποχής, καθώς παρέχουν ευέλικτους, επεκτάσιμους πόρους ανάλογα με το μέγεθος και τους στόχους κάθε επιχείρησης. Οι servers αυτοί έχουν βελτιστοποιηθεί έτσι ώστε να ανταποκρίνονται με άνεση σε περιβάλλοντα cloud, convergence και software-defined, ενσωματώνοντας το σύνολο των πιο σύγχρονων τεχνολογικών καινοτομιών.  Ο συνδυασμός των HP ProLiant Gen9 servers με τις Τεχνολογικές Υπηρεσίες της HP αναμένεται να λειτουργήσει ευεργετικά για έναν μεγάλο αριθμό επιχειρήσεων, οι οποίες όχι μόνο θα επωφεληθούν με γρήγορη απόσβεση της επένδυσής τους, αλλά και θα μεταβούν με άνεση σε μια νέα εποχή που ανοίγεται συνολικά για τα συστήματα ΙΤ.

Εκρηκτική άνοδος σε απόδοση, εξοικονόμηση, ταχύτητα, και αποτελεσματικότητα των υπολογιστικών συστημάτων

Η γρήγορη παροχή νέων υπηρεσιών φορητότητας σε υπαλληλικό προσωπικό και πελάτες και η real-time αξιοποίηση επιχειρηματικών ευκαιριών είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα των HP ProLiant Gen9 που αποβλέπουν στην επίτευξη σημαντικών εταιρικών στόχων. Επιπλέον, η αρχιτεκτονική των πρωτοποριακών αυτών servers προσφέρει τις παρακάτω δυνατότητες:

•    Τριπλασιασμός της χωρητικότητας του συστήματος, σε σύγκριση με την αμέσως προηγούμενη γενιά των DL380p Gen8.
•    Αύξηση της αποτελεσματικότητας με παράλληλη μείωση του συνολικού κόστους κτήσης (TCO), σε ποσοστό που αγγίζει έως το 62%, εφόσον συγκριθεί με DL380 Gen6 servers.
•    Επιτάχυνση της διαθεσιμότητας και του ρυθμού παροχής υπηρεσιών ΙΤ έως και κατά 66 φορές, εφόσον οι servers εξοπλιστούν με το λογισμικό converged management HP OneView.
•    Τετραπλασιασμός της workload απόδοσης κρίσιμων επιχειρηματικών εφαρμογών με χρήση της λύσης HP SmartCache, για προηγμένες. δυνατότητες storage, μνήμης και δικτύωσης.

Η NewCytech, Gold Partner της HP, διαθέτει το προσωπικό και τη γνώση που θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε και να επιλέξετε τις λύσεις που προσφέρει το χαρτοφυλάκιο των HP ProLiant Gen9. Δραστηριοποιούμενη στον χώρο των νέων τεχνολογιών ήδη από το 1981, η NewCytech ξεχωρίζει για την εμπειρία και αξιοπιστία της στην παροχή κορυφαίων προϊόντων και ευέλικτων λύσεων σε ένα διεθνές δίκτυο 1000 και πλέον πελατών που καλύπτουν ένα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα.

Δειτε Επισης

Ηλεκτρική διασύνδεση: Διαβουλεύσεις σε ανώτατο πολιτικό επίπεδο και όλα τα λεφτά τα 100 εκατ. της Κύπρου
Επιτάχυνση κατέγραψε ο ΣΠΟΔ τον Αύγουστο με ετήσια αύξηση 0,8%
Μείωση τιμών σε 25 προϊόντα, αύξηση σε 18-Τι καταδεικνύει το Παρατηρητήριο Τιμών
Lidl Wellness Camp 2024: Πώς μπορείτε να μετατρέψετε αυτό το φθινόπωρο σε εφαλτήριο για μια νέα αρχή στη ζωή σας
Ανδρέας Παπακωνσταντίνου ο εκλεκτός Χριστοδουλίδη για Γενικός Ελεγκτής της Δημοκρατίας
Πνευματικά δικαιώματα: Κρίνεται στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο η τύχη του νόμου που ψήφισε η Βουλή
Tροποποίηση νόμου για ξένους επαγγελματίες οδηγούς ώστε να μην εκτροχιαστεί η εφοδιαστική αλυσίδα-Αίτημα ΠΑΣΥΛΕ
Η πορεία της οικονομίας μέχρι το 2027-Πώς θα διαμορφωθούν ρυθμός ανάπτυξης, δημόσιο χρέος και ανεργία
Σε κοινό βηματισμό Κυπριακή Δημοκρατία και TAQA για μετοχική συμμετοχή στον GSI-Καθορίζουν οδικό χάρτη
Με το δεξί η επιστροφή της Τράπεζας Κύπρου στο ΧΑ-Στα €5 η μετοχή της με άνοδο 4,6%