powered by

Carrefour: Συνεργασία με Resolute για κυπριακό χαρτοφυλάκιο

H συμβουλευτική εταιρεία Resolute Asset Management, ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με την Carrefour Κύπρου, με αντικείμενο την αποτελεσματική διαχείριση και προώθηση των προς διάθεση καταστημάτων που διαθέτει στις υπεραγορές της.

Σκοπός της συνεργασίας είναι η βέλτιστη αξιοποίηση των ακινήτων του χαρτοφυλακίου της Carrefour Κύπρου και παράλληλα η βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας και της γκάμας των επιλογών που προσφέρουν τα καταστήματα της αλυσίδας.

Μαρινόπουλος Α.Ε.

Η Μαρινόπουλος Α.Ε., αποτελεί τη μεγαλύτερη λιανεμπορική αλυσίδα στην Ελλάδα, με 955 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο και Βαλκάνια και περισσότερους από 15.000 εργαζόμενους.
Η Carrefour Κύπρου ανήκει από το 2012 στη Μαρινόπουλος Α.Ε.  η οποία είναι ο αποκλειστικός δικαιοδόχος της επωνυμίας Carrefour για την Κύπρο και τα Βαλκάνια. Η εταιρεία, με 18 καταστήματα και περισσότερους από 1.170 εργαζόμενους, αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα υπεραγορών στην Κύπρο και συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους εργοδότες της χώρας.

Resolute Asset Management

Η Resolute Asset Management είναι μια πανευρωπαϊκή, συμβουλευτική εταιρεία που ειδικεύεται στην διαχείριση περιουσιακών στοιχείων ακίνητης περιουσίας. Κύρια δραστηριότητα της εταιρείας είναι η διαχείριση ακίνητων, με σημαντικές επιδόσεις βελτιστοποίησης και μεγιστοποίησης της απόδοσης τους, ενώ παράλληλα διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση εμπορικών κέντρων, γραφείων, και σύνθετων αναπτύξεων.

 

Δειτε Επισης

F.O.C. Family Office Connect Cyprus: Το νέο δικτύο που αναδεικνύει την Κύπρο ως διεθνές κέντρο για family offices(pics)
Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας: Επαναλειτουργεί μετά από ανακαίνιση και πλήρη αναβάθμιση
Νέα στρατηγική συνεργασία SARMED–SMARTNAV...Τα πολλαπλά οφέλη που θα προσφέρει η νέα πλατφόρμα CANOPUS
Αρχίζει η δεύτερη φάση του 1ου Corporate Padel Tournament από το PadelPro και το IN Business
Invest Cyprus: Σημαντική επένδυση η ίδρυση ευρωπαϊκής θυγατρικής στην Κύπρο από την Drone Destination
Μια διαφορετική συζήτηση μεταξύ των CEO’s ΜΜΕ και Media Directors διαφημιστικών γραφείων της Κύπρου
Πολιτεία-Women Act: «Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά αν είμαστε δικτυωμένες»
Η Fortsafe εγκαινιάζει την πρώτη της ασφαλή θυρίδα στην Πάφο...Νέα εποχή στην ιδιωτική αποθήκευση αντικειμένων αξίας
Γιατί οι άνθρωποι κάνουν τη διαφορά-Το αύριο μέσα από τη ματιά της Baker Tilly Ελλάδος
Π. Θρασυβούλου: H νέα εποχή με τεχνητή νοημοσύνη και πώς η EY μετασχηματίζει τις επαγγελματικές υπηρεσίες