QlikView Hellas: Λύσεις Self-service Data Visualization & Business Discovery

Η QlikView Hellas, αντιπρόσωπος σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα της πλατφόρμας Qlik, ξεκίνησε τη δραστηριότητά της τον Οκτώβριο του 2010. Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας της απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της αγοράς και κινείται με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης. Για την υλοποίηση και υποστήριξη της πλατφόρμας συνεργάζεται με σημαντικές εταιρείες πληροφορικών συστημάτων.

Κύριος στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει λύσεις σε μεσαίες και μεγάλες εταιρείες, όλων των κλάδων της αγοράς, για τη βελτίωση των λειτουργιών τους ενδυναμώνοντας την ανάπτυξή τους με την εύκολη και άμεση μετατροπή της πληροφορίας σε γνώση.

H QlikView Hellas, για την καλύτερη ενημέρωσή των κυπριακών επιχειρήσεων σχετικά με τα λύσεις που παρέχει, συμμετέχει με δυναμική παρουσία, ως Κύριος Χορηγός στο brunch που διοργανώνει η εταιρία Powersoft, ‘Το Retail κατάστημα του 2020’ την Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2015 στο Ξενοδοχείο Hilton Cyprus στη Λευκωσία. Η QlikView Hellas προσκαλεί τους συμμετέχοντες του συνεδρίου να περάσουν από το περίπτερο της, όπου θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η πλατφόρμα Qlik σε οργανισμούς και επιχειρήσεις, με στόχο τη σωστή οργάνωση τους και την άμεση λήψη ισχυρά τεκμηριωμένων διοικητικών αποφάσεων. 

Η πλατφόρμα Qlik ενθαρρύνει τους χρήστες να κινηθούν μέσα στον όγκο των δεδομένων τους, με ένα τρόπο φυσικό, ανάλογο με εκείνον της ανθρώπινης σκέψης. Η πλατφόρμα Qlik βασιζόμενη στην τεχνολογία "in-memory associative search" αξιοποιεί την ταχύτατη ανάπτυξη της υπολογιστικής δύναμης, μεγιστοποιεί την απόδοση και  την ευελιξία με σημαντικά χαμηλότερο κόστος από τις παραδοσιακές λύσεις Business Intelligence. Αποτελείται από δύο βασικές ομάδες λύσεων, QlikView και Qlik Sense.

Στην πλατφόρμα Qlik οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν dashboards με απλό και διαισθητικό τρόπο είτε με χρήση drag-n-drop λογικών είτε με δομημένες λογικές ανάπτυξης scripting. Οι εφαρμογές της πλατφόρμας καθιστούν εύκολο να εξερευνήσετε τα δεδομένα, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να καταλάβει με άμεσο τρόπο τα αποτελέσματα των ερωτήσεων που ο ίδιος έχει θέσει. "Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας με απρόσκοπτη πλοήγηση ακόμη και σε τεράστιες ποσότητες δεδομένων αντλημένες από πολλαπλές πηγές. Στη συνέχεια, μοιραστείτε τις ιδέες σας με απόλυτη ακρίβεια των αποτελεσμάτων της ανάλυσης με άλλους χρήστες", σημειώνει η εταιρεία.

Επιπρόσθετα, στην πλατφόρμα Qlik οι χρήστες έχουν πρόσβαση στις αναλύσεις τους από οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή και από οποιαδήποτε συσκευή (smartphones, tablets, laptops).

Αναλυτικά για τις υπηρεσίες, τις συνεργασίες και τα προϊόντα μας μπορείτε να απευθυνθείτε στην ιστοσελίδα www.qlikviewhellas.com.

Δειτε Επισης

Τερματίστηκε η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Πάνε σε συνάντηση Kition, συντεχνίες και Γ. Παναγιώτου
Συνεχίζεται η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας, έτοιμος να συνδράμει στην επίλυση της διαφοράς ο Βαφεάδης
Συνέδριο της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του ΥΠΑΝ σε συνεργασία με την PWC Κύπρου
Για 8η χρονιά ΟΠΑΠ Κύπρου και Ερυθρός Σταυρός πορεύονται μαζί
Απεργίες κατά παράβαση των εργασιακών θεσμίων-Νομοθετική ρύθμιση στις ουσιώδεις υπηρεσίες
Έντονη αντίδραση ΚΕΒΕ για την απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Ρύθμιση απεργιών σε ουσιώδεις υπηρεσίες
ΟΕΒ: Απαράδεκτη η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-«Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο»
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: «Καθαρά με αγάπη, για τον Ερυθρό Σταυρό»
Γίνε επιστήμονας για μια μέρα στο Φεστιβάλ Επιστήμης που διοργανώνει το Paradox Museum Limassol & CP Foodlab
O Joseph Borghese ειδικός απεσταλμένος για άμεσες ξένες επενδύσεις (FDI)