Α. Αντωνιάδου: Business Leader στην Κατηγορία Εμπόριο

H Άρτεμις Αντωνιάδου γεννήθηκε στη Λευκωσία. Είναι απόφοιτος της Αμερικάνικης Ακαδημίας, με πτυχίο οικονομικών από το πανεπιστήμιο  Essex και μεταπτυχιακό MBA από το πανεπιστήμιο City στη Μεγάλη Βρετανία. 

Σήμερα κατέχει τον τίτλο της διευθύνουσας συμβούλου του Ομίλου Voici La Mode, ο οποίος λειτουργεί τα  τελευταία 55 χρόνια  τα Marks & Spencer στη Λευκωσία, τη γαλλική ανδρική μάρκα  ένδυσης Celio στην Κύπρο, καθώς και τα  καφεστιατόρια Café La Mode σε Λευκωσία και Λεμεσό από το 1998.

Με ισχυρό ένστικτο, εμπειρία και γνώσεις και ως πρέσβειρα του Ευρωπαϊκού Δικτύου Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, από το 2010, στηρίζει δυναμικά και έμπρακτα τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στην Κύπρο.

Παράλληλα, διατηρεί τη θέση της πρόεδρου του ιδρύματος Αρτεμισίας Παναγιώτου, το οποίο ιδρύθηκε το 2006 εις μνήμην της θείας της και δημιουργού του ομίλου.  Στόχος του είναι η προσφορά οικονομικής ενίσχυσης σε παιδιά, ώστε να μπορέσουν να φοιτήσουν σε πανεπιστήμια. Μέχρι τώρα το ίδρυμα  βοήθησε 43 παιδιά με το ποσό των €200.000. 

Πέραν της προσωπικής  συμμετοχής της ίδιας σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα, ο όμιλος, ως μέρος της εταιρικής κοινωνικής του ευθύνης, υλοποιεί το περιβαλλοντικό πρόγραμμα με την ονομασία Plan  Α του Marks & Spencer UK.

Στο πλαίσιο αυτού, το 2011  αποφάσισε να επιχορηγήσει το Πάρκο Πανδώρα στη Λευκωσία με αγορά εξοπλισμού γυμναστικής για εξωτερική χρήση, ούτως ώστε να ενθαρρύνει την καθημερινή άσκηση σε χώρους πρασίνου.  

Παρόλο που η ημέρα της αφιερώνεται, σχεδόν εξολοκλήρου, στις εργασίες του ομίλου,  δεν παραμελεί τον ρόλο της μητέρας, στο πλαίσιο του οποίου μοιράζεται με τους δυο γιούς της τις αξίες  της οικογένειας και του ομίλου, ούτως ώστε να διασφαλίσουν την ενδυνάμωσή τους μέσα από τον ρόλο που επισήμως θα τους ανατεθεί. Πηγή έμπνευσης αποτελούν και οι πελάτες της, με τους οποίους  συνομιλεί πολύ συχνά εντός των καταστημάτων.                                  

Στον προσωπικό της χρόνο ασχολείται με την τέχνη και της αρέσει να ταξιδεύει με αγαπημένα της πρόσωπα  σε προορισμούς όπου μπορεί να εξερευνήσει νέες κουλτούρες, μέσω των οποίων ανακαλύπτει  νέες γαστρονομικές και οινικές προτάσεις. 

Δειτε Επισης

Τερματίστηκε η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Πάνε σε συνάντηση Kition, συντεχνίες και Γ. Παναγιώτου
Συνεχίζεται η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας, έτοιμος να συνδράμει στην επίλυση της διαφοράς ο Βαφεάδης
Συνέδριο της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του ΥΠΑΝ σε συνεργασία με την PWC Κύπρου
Για 8η χρονιά ΟΠΑΠ Κύπρου και Ερυθρός Σταυρός πορεύονται μαζί
Απεργίες κατά παράβαση των εργασιακών θεσμίων-Νομοθετική ρύθμιση στις ουσιώδεις υπηρεσίες
Έντονη αντίδραση ΚΕΒΕ για την απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Ρύθμιση απεργιών σε ουσιώδεις υπηρεσίες
ΟΕΒ: Απαράδεκτη η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-«Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο»
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: «Καθαρά με αγάπη, για τον Ερυθρό Σταυρό»
Γίνε επιστήμονας για μια μέρα στο Φεστιβάλ Επιστήμης που διοργανώνει το Paradox Museum Limassol & CP Foodlab
O Joseph Borghese ειδικός απεσταλμένος για άμεσες ξένες επενδύσεις (FDI)