K. Σιακόλας: Τιμητικό Βραβείο EY

Ο Κωνσταντίνος Σιακόλας προέρχεται από οικογένεια η οποία δραστηριοποιείται στον εργοληπτικό τομέα, ο ίδιος είναι πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός και εργάζεται για την Ιωάννου & Παρασκευαΐδη (J&P Overseas) εδώ και 49 χρόνια.

Διορίστηκε στη θέση του country manager για τη Σαουδική Αραβία το 1977 και μέχρι το 1992 πέτυχε αύξηση των εσόδων στα 1.4 δισεκατομμύρια δολάρια. Το 1992 έγινε γενικός διευθυντής και το 2000 εκτελεστικός διευθυντής και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου. 

Η Ιωάννου & Παρασκευαΐδη (J&P Overseas) ιδρύθηκε το 1961 και είναι μία από τις κορυφαίες διεθνείς εργοληπτικές εταιρίες, η οποία ασχολείται με κάθε πτυχή της κατασκευαστικής βιομηχανίας και οι δραστηριότητες της περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την κατασκευή αεροδρομίων, δρόμων, γεφυρών, τούνελ και νοσοκομείων. Επίσης, ασχολείται με έργα πετρελαίου και φυσικού αερίου σε κάθε τομέα που απαιτεί η βιομηχανία αυτή.                                

Η εταιρεία εκτείνεται από τη Βόρεια Αφρική μέχρι την Ινδία. Έχει κερδίσει την εκτίμηση της βιομηχανίας μέσα από την επιτυχημένη της πορεία στην παροχή έργων υψηλής ποιότητας, έγκαιρα και εντός προϋπολογισμού, και εξακολουθεί να εξελίσσει την τεχνογνωσία της, βελτιώνοντας συνεχώς την ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού  και των διεργασιών της. Πολιτική της είναι η υψηλότερη ποιότητα εργασιών και η ικανοποίηση των πελατών.

Ο κύριος Σιακόλας έχει κάνει μεγάλες προσπάθειες για να διευρύνει το φάσμα των τομέων τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης στον όμιλο, καθώς και να καλλιεργήσει κλίμα εμπιστοσύνης και ασφάλειας μεταξύ των εργαζομένων. Σήμερα, ο όγκος εργασιών της εταιρείας ανέρχεται στα 8 δισεκατομμύρια δολάρια.

Δειτε Επισης

Τερματίστηκε η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Πάνε σε συνάντηση Kition, συντεχνίες και Γ. Παναγιώτου
Συνεχίζεται η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας, έτοιμος να συνδράμει στην επίλυση της διαφοράς ο Βαφεάδης
Συνέδριο της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του ΥΠΑΝ σε συνεργασία με την PWC Κύπρου
Για 8η χρονιά ΟΠΑΠ Κύπρου και Ερυθρός Σταυρός πορεύονται μαζί
Απεργίες κατά παράβαση των εργασιακών θεσμίων-Νομοθετική ρύθμιση στις ουσιώδεις υπηρεσίες
Έντονη αντίδραση ΚΕΒΕ για την απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Ρύθμιση απεργιών σε ουσιώδεις υπηρεσίες
ΟΕΒ: Απαράδεκτη η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-«Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο»
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: «Καθαρά με αγάπη, για τον Ερυθρό Σταυρό»
Γίνε επιστήμονας για μια μέρα στο Φεστιβάλ Επιστήμης που διοργανώνει το Paradox Museum Limassol & CP Foodlab
O Joseph Borghese ειδικός απεσταλμένος για άμεσες ξένες επενδύσεις (FDI)