Powered by

Έσοδα μισού εκατ. από τους πολιτικούς γάμους στην Πάφο

Έσοδα ύψους μισού περίπου εκατομμυρίου ευρώ εισέπραξε ο Δήμος Πάφου από την τέλεση πολιτικών γάμων από την 1η Ιανουαρίου του 2015 μέχρι τις 8 Οκτωβρίου του 2015, σύμφωνα με τη Λειτουργό τέλεσης πολιτικών γάμων στο Δήμο Λία Κωστή, η οποία σημείωσε πως η αύξηση του αριθμού των πολιτικών γάμων ανέρχεται στο 20% σε σύγκριση με πέρσι.

Η κ. Κωστή ανέφερε πως μέχρι σήμερα ο Δήμος εισέπραξε το ποσό των 485.442 ευρώ, ενώ το ποσό αναμένεται να αυξηθεί μέχρι τέλος του χρόνου, καταδεικνύοντας – όπως είπε- πως η Πάφος αποτελεί  έναν από τους δημοφιλέστερους  προορισμούς για την τέλεση πολιτικών γάμων.

Πρόσθεσε επίσης από την 1.1. 2015 μέχρι σήμερα 8.10.2015 τελέστηκαν 1.132 πολιτικοί γάμοι στη δημαρχούμενη περιοχή της Πάφου, ενώ μέχρι το τέλος του έτους αναμένεται να τελεστούν άλλοι 200 περίπου.

Η κ. Κωστή σημείωσε πως το 80% των ζευγαριών που τελούν το πολιτικό τους γάμο στην Πάφο είναι Άγγλοι, το 15% Ισραηλίτες, το 5% Ρώσοι, Κύπριοι και από άλλες εθνικότητες.

Για την τέλεση των πολιτικών τους γάμων τα νεαρά ζευγάρια επιλέγουν τις ειδυλλιακές παραλίες της Πάφου, το γραφικό λιμανάκι της Κάτω Πάφου, ξενοδοχειακά καταλύματα και επαύλεις αλλά και πάνω σε σκάφη που εκτελούν μίνι κρουαζιέρες.

Πρόσθεσε επίσης πως έχει παρατηρηθεί αύξηση περίπου 20% από πέρσι στην τέλεση πολιτικών γάμων στο Δ. Πάφου.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στις Βρυξέλλες για Eurogroup και Συμβούλιο Ecofin ο Μάκης Κεραυνός-Τα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα
«ΘΑλΕΙΑ2021-2027»: Θεμελιώνοντας μια καλύτερη Κύπρο με τη στήριξη της Ε.Ε.
Ανοδικά έκλεισε το ΧΑΚ την Πέμπτη
Γ. Παπαναστασίου: Δεν είναι επιτήδειος ουδέτερος και στηρίζει τη σύσταση νέου Συνεργατισμού η Κυβέρνηση
Σχεδόν μηδενικός ο πληθωρισμός στην Κύπρο τον Απρίλιο-Πού οφείλεται η μείωση
Στο σκαμνί η Κύπρος γιατί δεν έδωσε τις απαραίτητες εξουσίες στον συντονιστή για ψηφιακές υπηρεσίες
Σε μπελάδες η Κύπρος-Ένα βήμα πριν το Δικαστήριο Ε.Ε. για εμπορία εκπομπών στις αερομεταφορές και κυβερνοασφάλεια
Δεν σηκώνουν ΑΤΑξίες η οικονομία και το επιχειρείν-Μονόδρομος ο εκσυγχρονισμός του θεσμού
Με αμελητέα άνοδο έκλεισε την Τετάρτη το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου
Εκστρατεία από το Τμήμα Επιθεώρησης Εργασίας στη μεταποίηση τον Μάιο και τον Νοέμβριο