2η χρονιά ευρωπαϊκών προγραμμάτων της περιόδου 2014-2020

Πού και πώς μπορώ να διεκδικήσω χρηματοδότηση για τον οργανισμό μου στο 2ο Συνέδριο Προγραμμάτων Χρηματοδότησης από τα Διαρθρωτικά Ταμεία  και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Το 2015 σηματοδοτεί τη 2η χρονιά της προγραμματικής περιόδου 2014-2020 για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα και τα Διαρθρωτικά Ταμεία και ήδη το ενδιαφέρον για συμμετοχή από Κυπριακούς Οργανισμούς είναι τεράστιο. Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία του περσινού Συνεδρίου Προγραμμάτων Χρηματοδότησης από τα Διαρθρωτικά Ταμεία  και την Ευρωπαϊκή Ένωση, το φετινό συνέδριο στοχεύει τόσο στην παρουσίαση των ευρωπαϊκών προγραμμάτων και των διαρθρωτικών ταμείων όσο και στην προβολή επιτυχημένων παραδειγμάτων από τη μέχρι τώρα συμμετοχή στην προγραμματική περίοδο 2014-2020.

Προγράμματα όπως τα Horizon 2020, COSME, LIFE+, Erasmus+ και Δημιουργική Ευρώπη διαθέτουν δισεκατομμύρια ευρώ στην υλοποίηση πρωτοβουλιών για τη βιομηχανική ανάπτυξη και υπεροχή, την ενέργεια, τον τουρισμό, την έρευνα και την τεχνολογική καινοτομία, τον περιβαλλοντικό σχεδιασμό, τον οπτικοακουστικό και καλλιτεχνικό τομέα, την εκπαίδευση, την κατάρτιση και τον αθλητισμό. Καθώς όμως τα ευρωπαϊκά προγράμματα διαθέτουν τον προϋπολογισμό τους σε όσους φορείς τον διεκδικήσουν με αποτέλεσμα τον υψηλό ανταγωνισμό, η κυπριακή αγορά μπορεί να αντλήσει σημαντικά ποσά χρηματοδότησης και από τα Διαρθρωτικά Ταμεία και το Ταμείο Συνοχής αν καταθέσει άρτιες, καινοτόμες και συγκεκριμένες προτάσεις. Βιομηχανίες όπως το εμπόριο και ο μεταποιητικός τομέας βρίσκονται στο επίκεντρο των συγχρηματοδοτούμενων προγραμμάτων με απώτερο σκοπό τη μείωση της ανεργίας και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας. 

Το 2ο Συνέδριο Προγραμμάτων Χρηματοδότησης που διοργανώνει η ΙΜΗ την Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου στο Ξενοδοχείο HiltonPark στη Λευκωσία, έρχεται να δώσει συγκεκριμένες απαντήσεις στους προβληματισμούς κάθε εταιρείας για το πώς μπορεί να επωφεληθεί από τις ευκαιρίες που έχει και πιθανόν να μη γνωρίζει, στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πολιτικής για τις εταιρικές χρηματοδοτήσεις:  
•    Ποια η διαφορά μεταξύ ευρωπαϊκών προγραμμάτων, διαρθρωτικών και επενδυτικών ταμείων
•    Πού και πώς εντοπίζω τα προγράμματα επιχορήγησης και χρηματοδότησης
•    Πώς μπορώ να διακρίνω το αποδοτικότερο για την επιχείρησή μου πρόγραμμα

Το συνέδριο απευθύνεται:  Ιδιοκτήτες, Διευθυντές, Οικονομικοί Διευθυντές και Στελέχη Επιχειρήσεων και Οργανισμών από όλο το φάσμα της οικονομίας, Επιχειρηματίες και Ιδιώτες Επενδυτές, Συμβουλευτικούς Οίκους, Λογιστές,  Δικηγόρους - Νομικούς Συμβούλους, Τραπεζικούς Οργανισμούς, Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Ακαδημαϊκά Ιδρύματα, Μη Κυβερνητικές και Εθελοντικές Οργανώσεις.

Για το πρόγραμμα του συνεδρίου πατήστε εδώ.

Οργανωτής: IMH
Κύριος Χορηγός: Τράπεζα Κύπρου
Χορηγός: PwC Κύπρου
Υποστηρικτής: Unicare
Χορηγοί επικοινωνίας: Το περιοδικό INBusiness και το Inbusinessnews.com

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την IMH: τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Cyta και Super FM γιορτάζουν με ολοήμερο live link στην Αθηένου την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών
Έρευνα: Αυτές είναι οι αντιλήψεις των πολιτών για το ΓεΣΥ-Θετικό πρόσημο, βελτίωσε τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας
Στο μεγάλο δίκτυο του Propeller Club ΗΠΑ και επίσημα η Κύπρος-Στόχος η ενίσχυση της ναυτιλιακής συνεργασίας
Ιάκωβος Γαλανός: Αναγκαία τα ESG στη σύγχρονη υγειονομική περίθαλψη
Προκλήσεις της ναυτιλίας συζήτησαν Αννίτα Δημητρίου-Ένωση Πλοιοκτητών
Η αποτίμηση των πολιτών για το ΓεΣΥ πέντε χρόνια μετά την εφαρμογή του-Αποκαλυπτικά ευρήματα
Πώς θα επιτευχθεί η ποιοτική αναβάθμιση του ΓεΣΥ
Γιώργος Παμπορίδης: Τα δημόσια νοσηλευτήρια είναι το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο
Robert Yates: Αυτές είναι οι βέλτιστες πρακτικές για επιτυχημένα εθνικά συστήματα υγείας
Δρ. Χρ. Πέτρου: Το ΓεΣΥ σήμερα και οι μεγάλες προκλήσεις-Eναρκτήρια ομιλία στο 7ο Cyprus HealthCare Conference