2o Cyprus Fiduciary Association Forum

To δεύτερο Cyprus Fiduciary Association Forum στοχεύει στο να εντοπίσει και να εξετάσει τις διεθνείς και τοπικές εξελίξεις στον τομέα παροχής διοικητικών υπηρεσιών κατά το τελευταίο έτος και να αναλύσει πώς αυτές επηρεάζουν την Κύπρο.

Περισσότερες πληροφορίες για το συνέδριο έδωσε στην κάμερα του InBusinessNews ο Γενικός Διευθυντής του CFA Γιώργος Ιουλιανός.

«Ο στόχος είναι ο ίδιος με πέρσι δηλαδή η κατάρτιση ενός στρατηγικού σχεδίου που θα αναλύει τα επόμενα βήματα μας ως διεθνές επιχειρηματικό κέντρο». 

Σημαντικός στόχος του forum είναι και η ανάδειξη της σημασίας του τομέα για την Κύπρο και της ανάγκης για σύμπραξη όλων των εμπλεκόμενων φορέων για ανάπτυξη και προώθηση του τομέα, συμπλήρωσε ο κ. Ιουλιανός.

Όσον αφορά το περιεχόμενο των ομιλιών, ο κ. Ιουλιανός αναφέρθηκε στην ανάλυση των διεθνών εξελίξεων από ξένους εμπειρογνώμονες σε θέματα που αφορούν τον τομέα διεθνών επιχειρήσεων και πώς αυτές επηρεάζουν την Κύπρο. 

«Θα αναπτυχθούν επίσης στο φόρουμ σειρά από ομιλίες και πάνελ discussions  από Κύπριους επαγγελματίες γύρω από τις προοπτικές καi ευκαιρίες που παρουσιάζονται για ανάπτυξη νέων υπηρεσιών και προϊόντων αλλά και επέκταση εργασιών σε νέες γεωγραφικές αγορές», συμπλήρωσε.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν επίσης την ευκαιρία να ακούσουν προτάσεις για το που πρέπει να βαδίζει η Κύπρος και θα έχουν την ευκαιρία να συμβάλουν με την δική τους παρέμβασή στο υπό διαμόρφωση στρατηγικό πλάνο της Κύπρου για τον τομέα υπηρεσιών. 

Διοργανωτής: Cyprus Fiduciary Association Πλατινένιος Χορηγός: Bank of Cyprus Χορηγοί: Demstar Business Solutions and Western Union Business Solutions Συντονιστής: IMH Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό Gold και Goldnews.com.cy

Δειτε Επισης

Έρευνα: Αυτές είναι οι αντιλήψεις των πολιτών για το ΓεΣΥ-Θετικό πρόσημο, βελτίωσε τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας
Φωνάζουν για απανωτές αυξήσεις στο χοιρινό οι υπεραγορές-Ζητούν παρέμβαση των θεσμών
Τράπεζα Κύπρου: Ο λόγος στους μετόχους για το μέρισμα...Γενική συνέλευση με Χούριγκαν και Άκερμαν
Στο μεγάλο δίκτυο του Propeller Club ΗΠΑ και επίσημα η Κύπρος-Στόχος η ενίσχυση της ναυτιλιακής συνεργασίας
Ανάσα σε ξενοδοχεία χωρίς άδεια λειτουργίας-Παράταση και δυνατότητα συμμόρφωσης μέχρι το τέλος του 2025
Eurobanκ Α.Ε.: Θέμα εβδομάδων οι εγκρίσεις για Eλληνική-Ο μίνιμουμ στόχος μέσω της δημόσιας πρότασης
Ιάκωβος Γαλανός: Αναγκαία τα ESG στη σύγχρονη υγειονομική περίθαλψη
Προκλήσεις της ναυτιλίας συζήτησαν Αννίτα Δημητρίου-Ένωση Πλοιοκτητών
Η αποτίμηση των πολιτών για το ΓεΣΥ πέντε χρόνια μετά την εφαρμογή του-Αποκαλυπτικά ευρήματα
Eurobank A.E.: Προσαρμοσμένα καθαρά κέρδη €383 εκατ. με ενίσχυση των λειτουργικών επιδόσεων στην Κύπρο