Νέο Δικαστηριακό Τμήμα από την Ε & Γ Οικονομίδης ΔΕΠΕ

Μέσα στα πλαίσια αναβάθμισης, επέκτασης και κυρίως ενίσχυσης, των νομικών υπηρεσιών που παρέχει, η Ε & Γ Οικονομίδης ΔΕΠΕ έχει προχωρήσει, περαιτέρω, στην δημιουργία του καινούριου και εξειδικευμένου Δικαστηριακού Τμήματος της.

Σύμφωνα με την εταιρία, το Δικαστηριακό Τμήμα μπορεί με επάρκεια να διεκπεραιώσει και να χειριστεί υποθέσεις και διαφορές, οι οποίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων δικαίου, συμπεριλαμβανομένου υποθέσεων και διαφορών αστικής και ποινικής φύσεως, αναδιοργάνωσης εταιρειών και οικονομικής απάτης. Πιο εξειδικευμένα, οι δικηγόροι, οι οποίοι στελεχώνουν το Δικαστηριακό Τμήμα, έχουν την ικανότητα να χειριστούν με επάρκεια υποθέσεις εμπορικού δικαίου, αστικών αδικημάτων, ποινικού δικαίου, οικογενειακού δικαίου, εργατικού δικαίου, δικαίου ακίνητης ιδιοκτησίας καθώς επίσης και διοικητικού δικαίου.

Ο κος Γιώργος Οικονομίδης, εκ των συνεταίρων της Ε & Γ Οικονομίδης ΔΕΠΕ, ανέφερε: «Ήταν επιτέλους καιρός, το δικηγορικό μας γραφείο, να προχωρήσει με την δημιουργία δικαστηριακού τμήματος. Υπήρξε μια υπομονετική και σκόπιμη καθυστέρηση σε αυτό, έτσι ώστε να στελεχώσουμε το τμήμα με το κατάλληλο και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό. Με τον τρόπο αυτό, μπορούμε να εξυπηρετήσουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας, παρέχοντας τους υπηρεσίες σε έναν τομέα τον οποίο, μέχρι σήμερα, δεν είχαμε την δυνατότητα να πράξουμε».

Όπως σημειώνει η εταιρία, σαν αποτέλεσμα αυτής της συνεχόμενης ανάπτυξης, τα γραφεία της, έχουν πρόσφατα μεταφερθεί στις νέες, μεγαλύτερες και άρτιες εγκαταστάσεις μας, οι οποίες βρίσκονται στην οδό Γρ. Ξενοπούλου 30, 3106 Λεμεσός, Κύπρος.

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας