6ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ

Η Aon Hewitt παρουσιάζει το 6ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Hilton Park. Μετά τις πρωτοφανείς ανατροπές που έζησε, λόγω του Μνημονίου και των αρνητικών εξελίξεων που ακολούθησαν, το συνταξιοδοτικό σύστημα εισέρχεται σε νέα τροχιά.

Βαριά τραυματισμένο από το κούρεμα, ως συνέπεια του οποίου μεγάλος αριθμός ταμείων προνοίας και συντάξεων πλήγηκαν, συρρικνώθηκαν ή διαλύθηκαν μετά από απόφαση των μελών τους, σήμερα βιώνει την περίοδο των αλλαγών που θα του επιτρέψουν να επιτύχει τους στόχους του, παρέχοντας με ασφάλεια επαρκή συνταξιοδοτικά ωφελήματα. Στο πλαίσιο αυτό καλείται να εφαρμόσει νέες και σύγχρονες πρακτικές λειτουργίας και διακυβέρνησης και μια σωστή, αυστηρή και κυρίως μελετημένη επενδυτική πολιτική.

Το 6ο Συνταξιοδοτικό Φόρουμ αφορά κάθε ταμείο προνοίας και συντάξεων, αφού στόχο έχει να ενημερώσει τους σύνεδρους για όλες τις σημαντικές εξελίξεις και αλλαγές του τομέα στην Κύπρο και το εξωτερικό. Για όσα έγιναν, γίνονται, πρέπει να γίνουν και πώς, ώστε κάθε ταμείο της Κύπρου να ανταποκρίνεται στον ρόλο του προς όφελος των μελών του. Τα στελέχη που θα παρευρεθούν θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν από επιλεγμένους ομιλητές και ειδικούς για τις νέες και ασφαλείς επενδυτικές λύσεις, αλλά και για τις καινούργιες πρακτικές που επιβάλλει το σύγχρονο νομοθετικό πλαίσιο. Συνάμα, θα γίνει αναφορά σε «παγίδες» που πρέπει να αποφεύγονται και θα δοθούν πρακτικές μέθοδοι διαχείρισης που μειώνουν το ρίσκο, εξασφαλίζοντας αρκούντως ικανοποιητικές αποδόσεις και παροχές στα μέλη.

Το φόρουμ απευθύνεται σε διαχειριστικές επιτροπές ταμείων προνοίας και συντάξεων, διευθυντικό προσωπικό και σύμβουλους ταμείων, διαχειριστές κεφαλαίων, τραπεζικούς οργανισμούς, λογιστές, δικηγόρους, νομικούς σύμβουλους, αναλογιστές, εσωτερικούς και εξωτερικούς Ελεγκτές, αρμόδιες Αρχές του κράτους, γενικούς και οικονομικούς διευθυντές και υπεύθυνους προσωπικού επιχειρήσεων.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου κάντε κλικ εδώ.

Οργάνωση: AON Hewitt και  ΙΜΗ
Χορηγοί: Alpha Bank, BNP Paribas, Cablenet, CISCO, Ελληνική Τράπεζα, Eurobank Cyprus, Γιώργος Ζ. Γεωργίου & Συνεργάτες Δ.Ε.Π.Ε., Πειραιώς Asset Management ΑΕΔΑΚ, RCB Bank
Υποστηρικτής: Unicare Cleaning Services
Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business και IN Business News.

Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ.: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com.

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας