CIIM: Προσφέρει μεταπτυχιακά προγράμμα σε πρωινή βάση

Το Cyprus International Institute of Management – CIIM, προχωρά σε ρυθμίσεις για τις ώρες σε σχέση με τα προγράμματα πυο προσφέρει προς εργαζόμενους.

"Δίνοντας τη λύση σε αρκετούς εκπαιδευτικούς που εργάζονται τα απογεύματα και δυστυχώς δεν έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα διά ζώσης μεταπτυχιακό πρόγραμμα σε ώρες που τους εξυπηρετούν, το CIIM ανακοινώνει την προσφορά του MSc στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση σε πρωινή βάση" αναφέρει ο οργανισμός σε ανακοίνωσή του.

Η έναρξη των μαθημάτων έχει προγραμματιστεί για τις 23 Νοεμβρίου 2015, με αναμενόμενη ολοκλήρωση του προγράμματος  και  κατάθεση του πτυχίου τον Δεκέμβριο του 2016.

Το πρόγραμμα θα διεξάγεται τις καθημερινές 8:30 π.μ με 13:00 μ.μ., μία με δύο εβδομάδες τον μήνα, αφού θα ακολουθεί τη λογική της διαδοχικής φοίτησης (απουσία εξαμήνων) που ισχύει και στα υπόλοιπα προγράμματα του CIIM.
 
Παράλληλα, τονίζεται: "Αξίζει να σημειωθεί ότι, το CIIM προσφέρει με επιτυχία  το MSc στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση από το 2011 σε βραδινή βάση, ενώ μετρά πέραν των 300 αποφοίτων. Στόχος του CIIMείναι να παρέχει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση σε άτομα που επιθυμούν να αναπτύξουν και να διευρύνουν τις γνώσεις και τις ικανότητές τους σε θέματα εκπαιδευτικής ηγεσίας και διοίκησης. Το εν λόγω πρόγραμμα είναι αναγνωρισμένο από τους αρμόδιους φορείς ΣΕΚΑΠ/ΚΥΣΑΤΣ, τυγχάνει κρατικής χορηγίας και διδάσκεται στην ελληνική γλώσσα".

Καταληκτικά το CIIM αναφέρει: "Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση για το MSc στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση μέχρι τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με την κα Θεοδώρα Πετάση στο 22462218/77 772446".

 

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας