Hourican: Εντυπωσιακή η περίπτωση της Κύπρου

Τη γρηγορότερη και πιο εντυπωσιακή επιστροφή από μια κατάσταση που φάνταζε καταστροφική, έκανε η Κύπρος τα τελευταία δυόμιση χρόνια, σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Τράπεζας Κύπρου, John Hourican.

Παράλληλα, ο CEO της Τράπεζας Κύπρου τόνισε: "Η Κύπρος βρίσκεται στο σημείο της δημιουργίας μιας ευημερούσας οικονομίας, και για αυτό πρέπει να συνεχίσει να βρίσκεται στην ατζέντα της αναμόρφωσης. Στο πλαίσιο αυτό θα πρέπει να υιοθετήσει στρατηγικές για αύξηση του μέσου πληθυσμού της χώρας, ενθαρρύνοντάς τον κόσμο να μένει εδώ και όχι διώχνοντάς τον. Ταυτόχρονα θα πρέπει να δώσει ακόμη περισσότερη έμφαση στην προσέλκυση επενδυτών και ξένων εταιρειών και να αναδείξει τα πλεονεκτήματά της επικοινωνώντας τα πιο πολύ".

Ο κ. Hourican επεσήμανε ότι η Κύπρος μπορεί να καταστεί μια χώρα ευημερούσα. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσα από την ανάπτυξη και με μια σωστή αναπτυξιακή στρατηγική.

"Στη διαδικασία μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά η πιο επαγγελματική διαχείριση του πλούτου και των περιουσιακών μας στοιχείων" τόνισε ο CEO της Τράπεζας Κύπρου ενώ συμπλήρωσε: "Αυτό μπορεί να γίνει μέσα από επαγγελματικά συνταξιοδοτικά σχέδια, όπως είναι αυτό που παρουσιάζει σήμερα η Eurolife".

Ο διεύθυνων σύμβουλος της Τράπεζας Κύπρος ήταν ο κύριος ομιλητής σε διοργάνωση της Eurolife που διεξάγεται αυτή τη στιγμή στο ξενοδόχείο Hilton στη Λευκωσία.

Στην εκδήλωση με θέμα "Νέα προοπτική με νέα επιλογή στις επαγγελματικές συντάξεις" η Eurolife παρουσιάζει τη νέα της επιλογή για τα επαγγελματικά συνταξιοδοτικά σχέδια.  

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ερατώ Πισιάρα
 

 

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας