Infoscreen: Βίντεο για τα European Business Awards

Η πρώτη φάση της διαδικτυακής ψηφοφορίας έχει ξεκινήσει επίσημα και η Infoscreen διαγωνίζεται με άλλες εταιρείες που αναδείχθηκαν Εθνικοί Πρωταθλητές Κύπρου και διεκδικούν τον τίτλο του National “Public” Champion για την Κύπρο στα φετινά European Business Awards. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού θα ανακοινωθούν στις 4 Μαρτίου 2015.

«Η Infoscreen αναδείχθηκε ως μία από τους Εθνικούς Πρωταθλητές για την Κύπρο μετά από εσωτερική ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής και έπειτα, για να διαγωνιστεί στην παρούσα φάση του διαγωνισμού, υπέβαλε βίντεο που παρουσιάζει τις επιτυχίες της ως επιχείρηση, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης του λογισμικού Quorum, ενός συστήματος εταιρικής και γραμματειακής διαχείρισης που χρησιμοποιείται σήμερα από Δικηγορικά και Ελεγκτικά Γραφεία και Υπηρεσίες Θεματοφυλακής σε 20 χώρες. Για να δείτε το βίντεο ακολουθήστε το σύνδεσμο: http://www.businessawardseurope.com/vote/entry/4/11305», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος, της  Infoscreen, Τόνυ Έλληνας, δήλωσε: «Η υποψηφιότητά μας για αυτό τον τίτλο σε ένα τέτοιο διαγωνισμό διεθνούς κύρους αποτελεί ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά μας και τεράστιο κίνητρο για να συνεχίσουμε και να προσφέρουμε το καλύτερο στους πελάτες μας. Ελπίζουμε να μας προτιμήσει το κοινό και να λάβουμε τις περισσότερες ψήφους ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση του διαγωνισμού ως National “Public” Champion και να διαγωνιστούμε ανάμεσα στους καλύτερους στην Ευρώπη για τον μεγάλο τίτλο του European Public Champion και την τεράστια διάκριση του Ruban d’Honneur.»

Ο CEO των European Business Awards, Adrian Tripp, δήλωσε: «Η ψηφοφορία του κοινού είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι των βραβείων καθώς δίνει στις διαγωνιζόμενες επιχειρήσεις άλλο ένα μέσο προβολής των επιτευγμάτων τους που απευθύνεται σε ένα ευρύτερο κοινό σε όλη την Ευρώπη. Πέρσι η επιτυχία ήταν τεράστια αφού είχαμε καταχώρηση περισσότερων από 93,000 ψήφων.»

 

Δειτε Επισης

Στη Δέσποινα Παναγιώτου-Θεοδοσίου το βραβείο Ισότητας Φύλων στη Ναυτιλία από IMO
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού GOLD: The Shipping Forecast
Αντώνης Ρέμος-Ελένη Φουρέιρα: H συναυλία της χρονιάς στις 15 Ιουνίου στο Nammos Limassol
Πάνος Πέτρου: Αυτοί είναι οι στρατηγικοί στόχοι για διασφάλιση της ποιότητας στο ΓεΣΥ
Peter Moll: Οι υπηρεσίες cloud αλλάζουν τον τομέα της υγείας
Ξεκινά ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Ο αντιπρόεδρος του ΠΔΣ Νικόλας Τσαρδελλής μέλος της επιτροπής οικονομικών θεμάτων του CCBE
Εννέα καταξιωμένες σχεδιάστριες μόδας παρουσιάζουν μια σύγχρονη απόδοση της παραδοσιακής κυπριακής ενδυμασίας
Ρεκόρ παραγγελιών λουλουδιών μέσω Wolt για την Ημέρα της Μητέρας
Το Hope For Children τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Γραμμών Βοηθείας για Παιδιά