EY: Κορυφαίο το Τμήμα Χρηματοοικονομικών υπηρεσιών

Το τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών (Transaction Advisory Services -  TAS) της ΕΥ βραβεύτηκε από την Mergermarket ως ο Ευρωπαϊκός Ελεγκτικός Οίκος της Χρονιάς, για τέταρτη φορά σε διάστημα πέντε χρόνων.

H Mergermarket είναι ανεξάρτητος οίκος παροχής πληροφοριών και δεδομένων σε θέματα εξαγορών και συγχωνεύσεων.  Τα βραβεία Εξαγορών και Συγχωνεύσεων του οίκου (Mergermarket M&A Awards) είναι τα πλέον δημοφιλή στον εν λόγω τομέα στην Ευρώπη. Η ΕΥ έλαβε το ίδιο βραβείο  τα έτη 2013, 2012 και 2010.  Επιπλέον, η ΕΥ φέτος κατάφερε να αποσπάσει και το βραβείο Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος της Χρονιάς στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Το τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ  διακρίνεται για την ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης με ανώτατα στελέχη εταιρειών μέσω της παροχής υπηρεσιών άριστης ποιότητας και την εξαίρετη εξυπηρέτηση των πελατών του. Χαρακτηριστικά που συνάδουν με το βασικό σκοπό της ΕΥ, την οικοδόμηση ενός εργασιακά καλύτερου κόσμου. Κατά το 2014, το τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών παρείχε υπηρεσίες για την ολοκλήρωση 390 δημοσιοποιηθέντων οικονομικών συμφωνιών  και κατετάγη πρώτο στους πίνακες πρωταθλητών της Mergermarket, τόσο σε ότι αφορά τον όγκο όσο και την αξία των συμφωνιών.

Ο επικεφαλής του τμήματος Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ινδία και την Αφρική (EMEIA) Andrea Guerzoni, δήλωσε σχετικά: «Αυτά τα βραβεία αποτελούν την επιβράβευση για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που παρέχουμε στους πελάτες μας σε καθημερινή βάση. Η μοναδικά ενοποιημένη δομή της ΕΥ σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Ινδία και Αφρική - ως μέρος μιας ευρύτερης ενοποιημένης παγκόσμιας επιχείρησης - μας επιτρέπει να προσφέρουμε υπηρεσίες και στρατηγικές συμβουλές ιδίου υψηλού επιπέδου σε διασυνοριακό επίπεδο. Τέσσερα κορυφαία βραβεία σε διάρκεια πέντε ετών αποτελούν ένα εξαιρετικό επίτευγμα, είμαστε περήφανοι που παραμένουμε η πρώτη επιλογή των πελατών για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στον τομέα των εξαγορών και συγχωνεύσεων στην Ευρώπη».

Ο επικεφαλής του τμήματος Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ Κύπρου Στέλιος Δημητρίου, επεσήμανε ότι «η επιτυχία μας αφορά, πρωτίστως, το ανθρώπινο δυναμικό μας και τη συνεχή επένδυση σε αυτό, που μας επιτρέπει να παρέχουμε εξαιρετικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους πελάτες μας. Η ΕΥ Κύπρου επενδύει στο τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, γεγονός που υποδεικνύει την πεποίθηση μας ότι οι προοπτικές ανάπτυξής του είναι μεγάλες. Το 2014 διεκπεραιώσαμε επιτυχώς μια σειρά σημαντικών εργασιών/ πρότζεκτ βοηθώντας τους πελάτες μας να λάβουν καλύτερες και πιο ενημερωμένες αποφάσεις και να μεγιστοποιήσουν τα οφέλη από τις συναλλαγές τους.»

Το τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της ΕΥ εκπροσωπείται σε 40 χώρες ανά την Ευρώπη με πέραν των 4,500 επαγγελματιών, εκ των οποίων πέραν των 300 έχουν τη βάση τους στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Το βραβείο Ευρωπαϊκός Ελεγκτικός Οίκος της Χρονιάς της Mergermarket αναγνωρίζει την υπεροχή της EY στην Ευρώπη και αποτελεί επιβράβευση ενός εξαιρετικού έτους για το τμήμα Χρηματοοικονομικών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο. Το Τμήμα παρείχε συμβουλευτικές υπηρεσίες σε συμφωνίες μαμούθ οι οποίες βρέθηκαν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων ανά την υφήλιο. Κατά το 2014 η εταιρεία δέχθηκε αριθμό ρεκόρ νέων συνεταίρων, ενδυναμώνοντας περαιτέρω τις δυνατότητες της στον τομέα ενώ συγχωνεύτηκε και με την Parthenon στο πλαίσιο της στρατηγικής επέκτασής της.

 

Δειτε Επισης

Ψάχνει γη στη Λευκωσία για ανέγερση κτιρίου/ων ο ΟΑΥ-Η πρόσκληση ενδιαφέροντος
Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν το όραμα του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος
CMA CGM Κύπρου: Μεγάλος καθαρισμός παραλιών κατά μήκος της ακτογραμμής της Λεμεσού
Παν. Νεάπολις Πάφος: Webinar για αξιοποίηση των δεδομένων στην επιχειρηματική και χρηματοοικονομική στρατηγική
Ετήσια γενική συνέλευση και συνέδριο WISTA International 2024-Επετειακή εκδήλωση ορόσημο
Hackers vs. Heroes: Η μάχη για το ψηφιακό βασίλειο
Επιστρέφει για 12η συνεχόμενη χρονιά το Πρόγραμμα Μαθητική Επιχείρηση από το Junior Achievement Κύπρου
Project Zero: Η Lidl Κύπρου και η ΑΚΤΗ ενώνουν τις δυνάμεις τους για καθαρότερες παραλίες
Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το 5ο Lidl Wellness Camp
Μαρίνα Λεμεσού: 10 χρόνια λειτουργίας πάνω στη θάλασσα