Ολοκηρώθηκε το deal Cablenet-GO

Μετά την απαραίτητη έγκριση από την Επιτροπή Προστασίας Ανταγωνισμού, η GO plc, ο πρώτος πάροχος quad play στην αγορά της Μάλτας, ολοκλήρωσε την εξαγορά του 25% της Cablenet Communications Ltd.
 
"Η Cablenet ήταν η πρώτη κυπριακή εταιρεία τηλεπικοινωνιών που πρόσφερε triple-play προϊόν στην τοπική αγορά το οποίο συνδυάζει τηλεόραση, σταθερή τηλεφωνία και διαδίκτυο. Η Cablenet, ως κορυφαίος ιδιωτικός πάροχος στην Κύπρο, προσφέρει πλέον συνδυαστικά πακέτα που περιλαμβάνουν ευρυζωνική πρόσβαση με υψηλές ταχύτητες, σταθερή τηλεφωνία και ψηφιακή τηλεόραση σε περισσότερους από 43,000 συνδρομητές" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Cablenet.

Ο Γιάννος Μιχαηλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της GO, αναφέρει: "Τον Μάρτιο του 2014 ανακοινώσαμε για πρώτη φορά τη συμφωνία για εξαγορά της Cablenet, η οποία πολύ γρήγορα έχει εδραιωθεί ως υψηλής ποιότητας πάροχος τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Κύπρο. Είναι εκτίμηση μας ότι η Cablenet έχει δυνατότητες για περαιτέρω ανάπτυξη στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και βλέπουμε επίσης συνέργειες μεταξύ της GO και της Cablenet αλλά και μεταξύ της Μάλτας και της Κύπρου. Πιστεύουμε ότι η κίνηση αυτή, ως ευκαιρία ανάπτυξης, θα μας δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε επιπρόσθετη αξία για όλους τους μετόχους μας".

Με την επικύρωση της συμφωνίας, η GO προχωρά με τον διορισμό των κυρίων Γιάννου Μιχαηλίδη, Nikhil Patil και Edmond Brincat στο Διοικητικό Συμβούλιο της Cablenet. Η GO επίσης διορίζει τον Dr. Francis Galea Salomone ως Γραμματέα της Cablenet.

Δειτε Επισης

Η Cosmos Business Systems υπέγραψε σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση Data Center της CΥΤΑ
Επιτυχής η πρώτη άσκηση κυβερνοασφάλειας-Σημαντικό ορόσημο για την ενίσχυση της ετοιμότητας της Κύπρου
Πώς το ΑΙ αναβαθμίζει συνολικά το CRM και οι λύσεις που προσφέρει η Softone
ΓΔΕΕ: Άκυρο το πρόστιμο από Κομισιόν κατά της Google για το AdSense
Ψηφιακή μετάβαση και καινοτομία: Έννοιες συνυφασμένες με την ανταγωνιστικότητα της Κύπρου
SignalGeneriX: Η πρώτη κυπριακή εταιρεία που διακρίνεται στα διεθνή βραβεία αριστείας τεχνολογίας στρατού 2024
Βασικοί παράγοντες που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό
Η εμπειρία στο 4th Summer School For Female Leadership In The Digital Age-Ένα πρόγραμμα της Huawei (pics)
Το European Researchers’ Night επιστρέφει στην Κρατική Έκθεση στις 27 Σεπτεμβρίου
Cablenet: Φέρνει το γαλλικό πρωτάθλημα Ligue 1 ξανά στην οθόνη σας με νέα πενταετή συμφωνία