Στον Κούμα οι εγκαταστάσεις της LTV στα Πυργά

Στις εγκαταστάσεις της LTV στα Πυργά μεταφέρει τον πυρήνα των εργασιών της η εταιρεία AAA, με βασικό μέτοχο τον επιχειρηματία Γιώργο Κούμα.

Ο φόρτος εργασίας της εταιρείας τηλεοπτικών παραγωγών είναι πλέον τέτοιος που οδήγησε την εταιρεία στην ενοικίαση εγκαταστάσεων και μηχανημάτων από την LTV, η οποία έχει εγκαταλείψει και αυτό με το οποίο ξεκίνησε, τις παραγωγές.

Ποδοσφαιρικοί αγώνες, τηλεοπτικές παραγωγές και πλάνα για περαιτέρω δουλειές που αφορούν την τηλεόραση, όπως διαφημίσεις ή άλλες τηλεοπτικές εκπομπές περιλαμβάνονται στο σημερινό πλάνο δράσης της εταιρείας. Ήδη στον κόσμο της κυπριακής τηλεόρασης έγιναν γνωστές οι κινήσεις της ΑΑΑ, αφού η εταιρεία έχει αναλάβει πολλές ποδοσφαιρικές παραγωγές για λογαριασμό της Cytavision, όπως επίσης και την υλοποίηση μιας τηλεοπτικής σειράς που προβάλλεται από το τηλεοπτικό κανάλι Mega. Η εταιρεία με την εξασφάλιση των εγκαταστάσεων της LTV αφήνει να νοηθεί πως έχει ακόμη μεγαλύτερες βλέψεις σε σχέση με τις εργασίες που πραγματοποιεί στο παρόν στάδιο.

Θα πρέπει εξάλλου να αναφερθεί ότι οι αλλαγές που προέκυψαν στο τηλεοπτικό σκηνικό κατά το 2014 είναι καθοριστικής σημασίας για το μέλλον των εταιρειών που ασχολούνται κατά κύριο λόγο με τη συνδρομητική τηλεόραση.

Η LTV δεν λειτουργεί μετά από δύο και πλέον δεκαετίες δράσης στην κυπριακή αγορά. ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση προβάλλονται πλέον από τη Cytavision, όπως και το γερμανικό και το αγγλικό πρωτάθλημα που επίσης προβάλλονταν από την LTV. Η Primetel εξασφάλισε την Primera Division, ενώ η Cablenet ξένους, στρατηγικούς επενδυτές στη μετοχική σύνθεσή της.

Αν μη τι άλλο όσοι παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στον κλάδο δεν πλήττουν. Οι αλλαγές στο εγγύς μέλλον χρωματίζονται κυρίως από τις διαδικασίες ιδιωτικοποίησης της Cyta.

 

Δειτε Επισης

Η Cosmos Business Systems υπέγραψε σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση Data Center της CΥΤΑ
Επιτυχής η πρώτη άσκηση κυβερνοασφάλειας-Σημαντικό ορόσημο για την ενίσχυση της ετοιμότητας της Κύπρου
Πώς το ΑΙ αναβαθμίζει συνολικά το CRM και οι λύσεις που προσφέρει η Softone
ΓΔΕΕ: Άκυρο το πρόστιμο από Κομισιόν κατά της Google για το AdSense
Ψηφιακή μετάβαση και καινοτομία: Έννοιες συνυφασμένες με την ανταγωνιστικότητα της Κύπρου
SignalGeneriX: Η πρώτη κυπριακή εταιρεία που διακρίνεται στα διεθνή βραβεία αριστείας τεχνολογίας στρατού 2024
Βασικοί παράγοντες που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό
Η εμπειρία στο 4th Summer School For Female Leadership In The Digital Age-Ένα πρόγραμμα της Huawei (pics)
Το European Researchers’ Night επιστρέφει στην Κρατική Έκθεση στις 27 Σεπτεμβρίου
Cablenet: Φέρνει το γαλλικό πρωτάθλημα Ligue 1 ξανά στην οθόνη σας με νέα πενταετή συμφωνία