H Logicom Solutions διεκδικεί μεγάλο έργο ICT στην Ελλάδα

Την Πέμπτη 25, Σεπτεμβρίου στα γραφεία της «Κοινωνίας της Πληροφορίας ΑΕ» στην Αθήνα, υπεβλήθησαν προσφορές για το έργο «ΣΥΖΕΥΞΙΣ-ΙΙ – Υποδομές Ασφάλειας / Τηλεφωνίας / Τηλεδιάσκεψης / Καλωδίωσης».

Ο συγκεκριμένος ανοικτός διεθνής δημόσιος διαγωνισμός για Συμφωνία Πλαίσιο με προϋπολογισμό €132 εκ, ήταν κύριο θέμα συζήτησης στην ελληνική αγορά τους τελευταίους μήνες και είχε προσελκύσει ενδιαφέρον πέραν από τα σύνορα της Ελλάδας.  Πρόταση κατάθεσε και η εταιρία Logicom Solutions με έδρα την Κύπρο. Συμμετείχαν επίσης η εταιρεία Globo Technologies καθώς και οι κοινοπραξίες, «ΟΤΕ-SpaceHellas, Unisystems» και «ONEXHellenic, ZTEHellas, Forthnet».

Το έργο αφορά την αναβάθμιση και επέκταση του Εθνικού Δικτύου Δημόσιας Διοίκησης ΣΥΖΕΥΞΙΣ που σήμερα λειτουργεί προσφέροντας δικτυακές υπηρεσίες σε περίπου 4.500 κτίρια φορέων της Ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης.

Οι βασικοί στόχοι του Έργου «ΣΥΖΕΥΞΙΣ-ΙΙ – Υποδομές Ασφάλειας / Τηλεφωνίας / Τηλεδιάσκεψης / Καλωδίωσης», συνολικού προϋπολογισμού 132 εκ. ευρώ, είναι η σχεδόν πλήρης κάλυψη των δημόσιων φορέων (αφορά 34.000 περίπου κτίρια  συμπεριλαμβανομένων και των σχολικών μονάδων) με έμφαση στην ασφάλεια – το βίντεο – την τηλεσυνεργασία – και την απαραίτητη δικτυακή υποδομή και καλωδίωση για να γίνουν αυτά εφικτά.

Πολύ ενδιαφέρουσα η συμμετοχή της Logicom Solutions σε αυτό το τόσο κρίσιμο και μεγάλο έργο. Η εταιρία συμμετέχει βασιζόμενη σε μια πολύ πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία με δεκάδες επιτυχή αντίστοιχα έργα στο ενεργητικό της.

 

Δειτε Επισης

Στην Logicom Solutions ο εκσυγχρονισμός και επέκταση της υποδομής ασύρματου δικτύου του Παν. Κύπρου
Η Cosmos Business Systems υπέγραψε σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση Data Center της CΥΤΑ
Επιτυχής η πρώτη άσκηση κυβερνοασφάλειας-Σημαντικό ορόσημο για την ενίσχυση της ετοιμότητας της Κύπρου
Πώς το ΑΙ αναβαθμίζει συνολικά το CRM και οι λύσεις που προσφέρει η Softone
ΓΔΕΕ: Άκυρο το πρόστιμο από Κομισιόν κατά της Google για το AdSense
Ψηφιακή μετάβαση και καινοτομία: Έννοιες συνυφασμένες με την ανταγωνιστικότητα της Κύπρου
SignalGeneriX: Η πρώτη κυπριακή εταιρεία που διακρίνεται στα διεθνή βραβεία αριστείας τεχνολογίας στρατού 2024
Βασικοί παράγοντες που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό
Η εμπειρία στο 4th Summer School For Female Leadership In The Digital Age-Ένα πρόγραμμα της Huawei (pics)
Το European Researchers’ Night επιστρέφει στην Κρατική Έκθεση στις 27 Σεπτεμβρίου