ALL IN ONE στους συνδρομητές της ΜΤΝ PayAsYouGo!

Στον κόσμο της καρτοκινητής MTN PayAsYouGo, τα προνόμια πέφτουν βροχή και οι συνδρομητές μπορούν πλέον να τα έχουν ALL IN ONE, αρκεί να κατεβάσουν το ALL IN ONE APP στο κινητό τους! Πιο συγκεκριμένα, με τη νέα υπηρεσία ALL IN ONE, οι συνδρομητές της MTN PayAsYouGo απολαμβάνουν ακόμα περισσότερα και αποκλειστικά προνόμια, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες τους σε επικοινωνία, αγορές, διασκέδαση και ενημέρωση.
 
Ακολουθούν αναλυτικά τα προνόμια που περιλαμβάνει η υπηρεσία:

ALL IN ONE BONUS - Οι συνδρομητές συνεχίζουν να επωφελούνται από τα δωρεάν λεπτά ομιλίας, SMS και MB που παίρνουν με κάθε Top-Up αξίας 10 ευρώ και άνω. Για την ενεργοποίησή του, αρκεί να στείλουν SMS με ένδειξη “ON” στο 8050.

ALL IN ONE DEALS - Προσφέρει εκπτώσεις έως και 15% σε δημοφιλείς αλυσίδες café, εστιατορίων και καταστημάτων με ρούχα, οπτικά και είδη τεχνολογίας σε όλη την Κύπρο: Costa Coffee, Wagamama, Pizza Hut, Top Shop, Famous Sports, Οπτικά Νικολαΐδη και MTN Stores. Οι συνδρομητές επιδεικνύουν στο ταμείο, το αντίστοιχο barcode από το ALL IN ONE APP στο κινητό τους και η έκπτωσή τους ενεργοποιείται αυτόματα.

ALL IN ONE HAPPENINGS - Περιλαμβάνει όλες τις hot συναυλίες, street events και άλλες εκδηλώσεις και ταυτόχρονα, ενημερώνει τους συνδρομητές για τα αποκλειστικά MTN PayAsYouGo happenings που διοργανώνονται, καθώς και για διαγωνισμούς με πλούσια δώρα.  

ALL IN ONE BUZZ - Παρέχει στους χρήστες του ALL IN ONE APP άμεση και πλήρη ενημέρωση, αφού συγκεντρώνει όλα τα τελευταία νέα και τις σημαντικές εξελίξεις από την Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο.

Με το ALL IN ONE, τα προνόμια επεκτείνονται και στην σελίδα facebook της ΜΤΝ, όπου οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το κινητό ή το tablet της επιλογής τους, διασκεδάζοντας με το παιχνίδι ALL IN ONE!

Γιατί όσους συνδρομητές MTN PayAsYouGo κατεβάσουν το ALL IN ONE APP μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου, μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση όπου ο τυχερός θα βρεθεί στην φαντασμαγορική συναυλία της Lady Gaga στην Αθήνα μαζί με ένα φίλο tου και με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Περισσότερες πληροφορίες για όλα τα προνόμια του ALLINONE στην σελίδα www.mtn.com.cy

Δειτε Επισης

Επιτυχής η πρώτη άσκηση κυβερνοασφάλειας-Σημαντικό ορόσημο για την ενίσχυση της ετοιμότητας της Κύπρου
Πώς το ΑΙ αναβαθμίζει συνολικά το CRM και οι λύσεις που προσφέρει η Softone
ΓΔΕΕ: Άκυρο το πρόστιμο από Κομισιόν κατά της Google για το AdSense
Ψηφιακή μετάβαση και καινοτομία: Έννοιες συνυφασμένες με την ανταγωνιστικότητα της Κύπρου
SignalGeneriX: Η πρώτη κυπριακή εταιρεία που διακρίνεται στα διεθνή βραβεία αριστείας τεχνολογίας στρατού 2024
Βασικοί παράγοντες που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό
Η εμπειρία στο 4th Summer School For Female Leadership In The Digital Age-Ένα πρόγραμμα της Huawei (pics)
Το European Researchers’ Night επιστρέφει στην Κρατική Έκθεση στις 27 Σεπτεμβρίου
Cablenet: Φέρνει το γαλλικό πρωτάθλημα Ligue 1 ξανά στην οθόνη σας με νέα πενταετή συμφωνία
Google: Πώς γεννήθηκε η μηχανή αναζήτησης που άλλαξε τον κόσμο