Λιανικό: Άνοδος στον όγκο και στην αξία των πράξεων

Ο Δείκτης Όγκου Κύκλου Εργασιών Λιανικού Εμπορίου για το μήνα Μάιο 2014 ανήλθε στις 84,9 μονάδες παρουσιάζοντας αύξηση 4,9 μονάδες ή 6,1% σε σύγκριση με 80,0 τον Απρίλιο 2014. Σε σύγκριση με το Μάιο 2013 ο Δείκτης παρουσίασε αύξηση 2,3 μονάδες ή 2,8%.

Για την περίοδο Ιανουαρίου-Μαίου 2014 ο Δείκτης παρουσίασε αύξηση 2,5% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2013.

Σύμφωνα με προκαταρκτικές εκτιμήσεις ο Δείκτης Όγκου Κύκλου Εργασιών Λιανικού Εμπορίου για το μήνα Ιούνιο 2014 αυξήθηκε κατά 1,5 μονάδες ή 1,8% και έφτασε στις 86,4 μονάδες σε σύγκριση με 84,9 το Μάιο 2014. Για την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουνίου 2014 ο Δείκτης προκαταρκτικά υπολογίζεται ότι σημείωσε αύξηση 3,4% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2013.

Άνοδος και στην αξία των πράξεων
Ο Δείκτης Αξίας Κύκλου Εργασιών Λιανικού Εμπορίου για το μήνα Μάιο 2014 ανήλθε στις 88,7 μονάδες παρουσιάζοντας αύξηση 5,7 μονάδες ή 6,9% σε σύγκριση με 83,0 μονάδες τον Απρίλιο 2014. Σε σύγκριση με το Μάιο 2013 ο Δείκτης παρουσίασε αύξηση 1,2 μονάδες ή 1,4%.

Για την περίοδο Ιανουαρίου- Μαΐου 2014 ο Δείκτης σημείωσε αύξηση 0,5% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2013.

Σύμφωνα με προκαταρκτικές εκτιμήσεις ο Δείκτης Αξίας Κύκλου Εργασιών Λιανικού Εμπορίου για το μήνα Ιούνιο 2014 έφτασε στις 90,5 μονάδες και παρουσίασε αύξηση 1,8 μονάδες ή 2,0% σε σύγκριση με 88,7 μονάδες το Μάιο 2014.Για την περίοδο Ιανουαρίου-Ιουνίου 2014 ο Δείκτης προκαταρκτικά υπολογίζεται ότι σημείωσε αύξηση 1,5% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2013.

ΠΗΓΗ: Στατιστική Υπηρεσία

Δειτε Επισης

Προς ανανέωση και επικαιροποίηση το μνημόνιο συνεργασίας Κύπρου-Κατάρ στον τομέα υδάτων
Υποβάθμισε στο 2,5% τις εκτιμήσεις για τον ρυθμό ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας για το 2025 το ΔΝΤ
Δευτεραθλήτρια σε ποσοστό πλεονάσματος στην Ε.Ε. το 2024 η Κύπρος-Σημαντική μείωση και στο δημόσιο χρέος
Η DreamPlay ανοίγει γραφείο και campus στη Λεμεσό-Ορόσημο στην παγκόσμια επέκταση η Κύπρος
Ανδρέας Πίττας: Με φιλοδοξία, πολιτισμό και όραμα για το μέλλον προχωρά η Λεμεσός 2030
Στην τελική ευθεία η ψηφοφορία για τα 17α IN Business Awards-Συνεχίζεται μέχρι τις 30 Απριλίου η διαδικασία
Η Κωνσταντίνα Χριστοφή συστήνει το HEATWAVE Fitness Festival...«Ένα πάρτι για όσους έχουν μπει στην εποχή της ευεξίας»
Πνευματικά δικαιώματα: Η σημασία της απόφασης του Ανωτάτου και η ανάγκη για σύσταση Αρχής Πνευματικής Ιδιοκτησίας
Η τεκμηριωμένη πρόταση της G.A.P. Vassilopoulos για το υδατικό και η άρνηση μιας πολιτείας που…πέρα βρέχει
Είχαν την τιμητική τους οι υπεραγορές...Ιδιαίτερα αυξημένη και στα ίδια επίπεδα με το περσινό Πάσχα η κίνηση