Exelsys: Συνεργασία με Xenatus Global

Η Exelsys και η Xenatus Global,  ανακοίνωσαν πρόσφατα την υπογραφή της μεταξύ τους συνεργασίας για την επέκταση του δικτύου συνεργατών της Exelsys και προώθηση του συστήματος διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων Exelsys HCM στην Μέση Ανατολή και Αφρική. Το σύστημα της Exelsys συμπληρώνει το λογισμικό της Xenatus Global xPayroll  που βασίζεται στην λύση Microsoft Dynamics NAV. Το Exelsys HCM προσφέρει στις εταιρείες την δυνατότητα να διαχειρίζονται το προσωπικό τους, με τεχνολογία που προσφέρει ασφάλεια, ταχύτητα, και αξιοπιστία, χαρακτηριστικά που συναντάμε μόνο σε μεγάλα και εξελιγμένα τμήματα μηχανογράφησης.

Η Xenatus Global θα λειτουργεί σαν Master Partner της Exelsys στην Μέση Ανατολή και Αφρική, με στόχο την ανάπτυξη δικτύου συνεργατών στο MS Dynamics NAV market space. Η Xenatus Global ειδικεύεται στην διανομή διαφόρων κάθετων λύσεων συμπληρωματικών στο MS Dynamics NAV.

"Το σύστημα διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων Exelsys HCM έχει τύχει αποδοχής από πελάτες και συνεργάτες σε διάφορες χώρες και αντιπροσωπεύει το μέλλον στον τρόπο διανομής λογισμικού. Ο συνδυασμός του Exelsys HCM και της εμπειρίας της Xenatus Global στην αγορά της Μέσης Ανατολής και Αφρικής, θα βοηθήσει τις επιχειρήσεις να εφαρμόσουν εύκολα ένα σύγχρονο σύστημα Διαχείρισης Ανθρώπινου Κεφαλαίου, χωρίς να χρειάζεται να νοιάζονται για την υποδομή υπολογιστών και λογισμικού”, είπε ο Κυριάκος Φιάκκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Exelsys.

"Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Exelsys” ανάφερε ο Φαισάλ Μπεϊτούν Διευθύνων Σύμβουλος της Xenatus Global. Το  Exelsys είναι ένα σύστημα παγκοσμίου κλάσης που όλες οι εταιρείες χρειάζονται για τη σωστή διαχείριση του προσωπικού τους. Η αρχική ανταπόκριση που είχαμε από πελάτες και συνεργάτες ήταν πολύ θετική. Με την
Cloud υποδομή, την ευκολία εφαρμογής και τις δυνατότητες διασύνδεσης με άλλα συστήματα, το Exelsys ανταποκρίνεται σε όλες τις απαιτήσεις που ψάχναμε σ’ ένα σύστημα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού.”  

 

Δειτε Επισης

Στην Logicom Solutions ο εκσυγχρονισμός και επέκταση της υποδομής ασύρματου δικτύου του Παν. Κύπρου
Η Cosmos Business Systems υπέγραψε σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση Data Center της CΥΤΑ
Επιτυχής η πρώτη άσκηση κυβερνοασφάλειας-Σημαντικό ορόσημο για την ενίσχυση της ετοιμότητας της Κύπρου
Πώς το ΑΙ αναβαθμίζει συνολικά το CRM και οι λύσεις που προσφέρει η Softone
ΓΔΕΕ: Άκυρο το πρόστιμο από Κομισιόν κατά της Google για το AdSense
Ψηφιακή μετάβαση και καινοτομία: Έννοιες συνυφασμένες με την ανταγωνιστικότητα της Κύπρου
SignalGeneriX: Η πρώτη κυπριακή εταιρεία που διακρίνεται στα διεθνή βραβεία αριστείας τεχνολογίας στρατού 2024
Βασικοί παράγοντες που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό
Η εμπειρία στο 4th Summer School For Female Leadership In The Digital Age-Ένα πρόγραμμα της Huawei (pics)
Το European Researchers’ Night επιστρέφει στην Κρατική Έκθεση στις 27 Σεπτεμβρίου