Νέα τεχνολογικά επιτεύγματα από την Prestigio

Η κυπριακή εταιρεία τεχνολογίας Prestigio αποκάλυψε τις νέες επαγγελματικές λύσεις σε Ψηφιακά Συστήματα Σήμανσης (Digital Signage), μια σειρά λύσεων που προσφέρουν μια ζωντανή και δυναμική παρουσίαση διαφημιστικών μηνυμάτων για αποτελεσματική προσέλκυση του κοινού.

Τα Ψηφιακά Συστήματα Σήμανσης της Prestigio συνδυάζουν ροή εικόνας, κειμένου και ήχου που καθορίζεται από ένα ενσωματωμένο υπολογιστή για την αποτελεσματική επικοινωνία με το κοινό σε διάφορους χώρους. Οι λύσεις Digital Signage μπορούν να τοποθετηθούν σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους και είναι ιδανικές για δημόσιους χώρους όπως αεροδρόμια, συγκοινωνίες, τράπεζες, κυβερνητικά κτίρια, πανεπιστήμια, κολέγια αλλά και επιχειρήσεις όπως καφέ, εστιατόρια, πολυκαταστήματα, γυμναστήρια, malls, κλινικές, φαρμακεία, σημεία λιανικής πώλησης κλπ.

Τα εν λόγω συστήματα μπορούν να συνδεθούν σε διάφορους τύπους δικτύων, ενσύρματα, wi-fi και 3G και με τη χρήση ενός κεντρικού υπολογιστή και  εξειδικευμένου λογισμικού το οποίο μπορεί να  είναι εγκατεστημένο σε αυτόν  ή να τρέχει μέσω διαδικτύου (cloud service) ο χρήστης μπορεί να δημιουργήσει και να μεταδώσει το μήνυμα του σε πολλές οθόνες ταυτόχρονα από ένα κεντρικό σημείο.

Υπάρχει δυνατότητα να μεταδοθεί μήνυμα σε πραγματικό χρόνο ταυτόχρονα σε πολλά σημεία η  σε διαφορετικά σημεία και σε διαφορετικές περιόδους κατά την διάρκεια της ημέρας. Επίσης τα συστήματα αυτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αυτόνομα με την χρήση θυρίδας USB.

«Τα Prestigio DS media displays μπορούν να αποτελέσουν μια μακρόχρονη και κερδοφόρα επένδυση για τις επιχειρήσεις αφού συνδυάζουν την ποιότητα και τη προσιτή τιμή. Κάθε ψηφιακό σύστημα σήμανσης της Prestigio περιέχει μια ψηφιακή οθόνη ψηλής ανάλυσης, μεγάφωνα και ένα ενσωματωμένο υπολογιστή με δημοφιλές περιβάλλον περιήγησης και σύνδεση Wi-FI η 3G, όλα σε ένα όμορφο σχεδιασμό και με εύκολη απλή εγκατάσταση.” σχολίασε ο Γενικός Διευθυντής της ASBIS Mediterranean, Λεύκιος Θεοδοσίου.

Λίγα λόγια για την Prestigio
Η Prestigio που έχει ως βάση την Κύπρο έχει επεκταθεί με γρήγορους ρυθμούς σε πάνω από 85 χώρες της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Για πάνω από μια δεκαετία, η Prestigio κατασκευάζει καινοτόμα προϊόντα τεχνολογίας ανώτερης ποιότητας και σχεδιασμού σε χαμηλές τιμές

Με γενικό σλόγκαν «Η τέχνη της υψηλής τεχνολογίας» και με μια απλή αποστολή: να κάνει τη ζωή των ανθρώπων πιο αποτελεσματική, βολική και απολαυστική η Prestigio έχει ως στόχο να διευκολύνει την καθημερινότητα των πελατών της στην επιχείρηση, την εκπαίδευση, το σπίτι ή την ψυχαγωγία τους, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Από το 2011, η Prestigio αποτελεί κυρίαρχο όνομα σε Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, Ρωσία και χώρες της κοινοπολιτείας στις πωλήσεις GPS navigation και είναι 3η στις πωλήσεις Tablet PC στην περιοχή.
Περισσότερα για την Prestigio, στην ιστοσελίδα: www.prestigio.com

Δειτε Επισης

Στην Logicom Solutions ο εκσυγχρονισμός και επέκταση της υποδομής ασύρματου δικτύου του Παν. Κύπρου
Η Cosmos Business Systems υπέγραψε σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση Data Center της CΥΤΑ
Επιτυχής η πρώτη άσκηση κυβερνοασφάλειας-Σημαντικό ορόσημο για την ενίσχυση της ετοιμότητας της Κύπρου
Πώς το ΑΙ αναβαθμίζει συνολικά το CRM και οι λύσεις που προσφέρει η Softone
ΓΔΕΕ: Άκυρο το πρόστιμο από Κομισιόν κατά της Google για το AdSense
Ψηφιακή μετάβαση και καινοτομία: Έννοιες συνυφασμένες με την ανταγωνιστικότητα της Κύπρου
SignalGeneriX: Η πρώτη κυπριακή εταιρεία που διακρίνεται στα διεθνή βραβεία αριστείας τεχνολογίας στρατού 2024
Βασικοί παράγοντες που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό
Η εμπειρία στο 4th Summer School For Female Leadership In The Digital Age-Ένα πρόγραμμα της Huawei (pics)
Το European Researchers’ Night επιστρέφει στην Κρατική Έκθεση στις 27 Σεπτεμβρίου