Στην αγορά των multiboards στοχεύει η κυπριακή Prestigio

Η Prestigio μπαίνει πιο δυναμικά στον χώρο των επιχειρηματικών λύσεων προσφέροντας μια σειρά από εξειδικευμένα προϊόντα για επιχειρήσεις αλλά και για την εκπαίδευση. Πρόκειται για μια νέα γκάμα προϊόντων που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες που προκύπτουν σε αίθουσες διδασκαλίας, γραφεία και δημόσιους χώρους. Δύο πολύ σημαντικά προϊόντα για τον χώρο αυτό είναι τα Prestigio Visconte tablets και τα Prestigio Multiboards τα οποία διατίθενται ήδη στην αγορά.  

Prestigio Multiboard
H κυπριακή εταιρεία τεχνολογίας οπεριγράφει το προϊόν της τονίζοντας ότι είναι ιδανικό για επαγγελματικές παρουσιάσεις αλλά και για τη διδασκαλία στην τάξη, τo Prestigio Multiboard, είναι ένα All-In-One PC με μεγάλη LED διαδραστική οθόνη βασισμένη σε τεχνολογία πολλαπλής επαφής. Τρέχει σε επεξεργαστή Intel Core i5 και λειτουργεί με τα Windows 7 ή 8. Τα Prestigio MultiBoards διατίθενται σε μια σειρά από διαφορετικά μεγέθη οθόνης:  42 “(106 cm), 55″ (140 cm), 65 “(165 cm), 70″ (178 cm) με οθόνη Full HD ανάλυση και 84 “(214 cm) με 4K Ultra HD ανάλυση (3840×2160 pixels).

Το Prestigio Multiboard All-in-One PC περιλαμβάνει ένα ευέλικτο λογισμικό που έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει την αποτελεσματικότητα, την αλληλεπίδραση, και επιπλέον τρόπους παροχής των πληροφοριών στις επιχειρήσεις και την εκπαίδευση. Τέρμα στις εκτυπώσεις, στους παραδοσιακούς πίνακες, στην ανάγκη για επιπρόσθετους υπολογιστές και  βιντεοπροβολείς – το Prestigio Multiboard φέρνει χρώμα, εικόνα, ήχο, την αλληλεπίδραση και όλη την σχετική δυναμική, όλα σε ένα προϊόν.

Prestigio Visconte Tablet
Το εν λόγω tablet είναι κατάλληλο για επαγγελματική άλλα και προσωπική χρήση το MultiPad Visconte, είναι το πρώτο windows tablet από την Prestigio με λειτουργικό Microsoft Windows 8.1.

"Με προεγκατεστημένο το Microsoft Office Home and Student 2013, το οποίο παρέχεται δωρεάν στους χρήστες του Prestigio Visconte,  μπορεί κανείς να δημιουργήσει, να διαβάσει, και να κοινοποιήσει το υλικό που δημιούργησε σε Word, Excel η PowerPoint. Ιδανικά για χρήστες που αναζητούν μία συσκευή που τα διαθέτει «όλα σε ένα» για εργασία, παιχνίδι και ψυχαγωγία!" τονίζει η Prestigio.

Eίναι σχεδιασμένο για να είναι φορητό και αρκετά ελαφρύ ούτως ώστε να μεταφέρεται εύκολα, είναι  λεπτό – 9,9 χιλιοστά, ζυγίζει μόλις 550 γραμμάρια . Έχει IPS οθόνη αφής 10.1 ιντσών με 10 σημεία multi touch και επεξεργαστή Intel Dual Core με Intel HD γραφικά. Υπάρχει επιλογή μνήμης 32GB ή 64GB σε εσωτερικό σκληρό δίσκο SSD και μπορεί να επεκταθεί έως 64GB με κάρτες μνήμης Micro SD. Έχει Κάμερες 8MP (εγγραφή βίντεο 1080p) & 2MP και θύρες Wi-Fi , 3G ταχύτητα 21 Mbps, Mini HDMI, Micro USB 3.0, Bluetooth 4.0. Η μπαταρία έχει διάρκεια έως και 150 ώρες.

Ο Λεύκιος Θεοδοσίου, γενικός διευθυντής της ASBIS East Mediterranean σχολιάζει: «Η Prestigio, τιμώντας τη δέσμευση της για συνεχή παροχή προϊόντων υψηλής τεχνολογίας σε διαφορετικούς τομείς της αγοράς, εμπλουτίζει την γκάμα της με τα επιχειρηματικά αυτά προϊόντα σε ελκυστικές τιμές. Με τα προϊόντα επιχειρηματικών λύσεων η Prestigio αναβαθμίζει την συνεργασία στην εκπαίδευση και τις επιχειρήσεις σε εντελώς νέο επίπεδο».

 

Δειτε Επισης

Στην Logicom Solutions ο εκσυγχρονισμός και επέκταση της υποδομής ασύρματου δικτύου του Παν. Κύπρου
Η Cosmos Business Systems υπέγραψε σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση Data Center της CΥΤΑ
Επιτυχής η πρώτη άσκηση κυβερνοασφάλειας-Σημαντικό ορόσημο για την ενίσχυση της ετοιμότητας της Κύπρου
Πώς το ΑΙ αναβαθμίζει συνολικά το CRM και οι λύσεις που προσφέρει η Softone
ΓΔΕΕ: Άκυρο το πρόστιμο από Κομισιόν κατά της Google για το AdSense
Ψηφιακή μετάβαση και καινοτομία: Έννοιες συνυφασμένες με την ανταγωνιστικότητα της Κύπρου
SignalGeneriX: Η πρώτη κυπριακή εταιρεία που διακρίνεται στα διεθνή βραβεία αριστείας τεχνολογίας στρατού 2024
Βασικοί παράγοντες που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό
Η εμπειρία στο 4th Summer School For Female Leadership In The Digital Age-Ένα πρόγραμμα της Huawei (pics)
Το European Researchers’ Night επιστρέφει στην Κρατική Έκθεση στις 27 Σεπτεμβρίου