Χάλκινη θέση στα φετινά SAP Quality Awards για τη NEST

Για δεύτερη χρονιά, η SAP διοργάνωσε τα SAP Quality Awards τα οποία ολοκληρώθηκαν στο πλαίσιο του SAP Forum που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα. Στόχος του θεσμού των SAP Quality Awards είναι η ανάδειξη και επιβράβευση των επιχειρήσεων που αξιοποιούν με τον πλέον αποδοτικό τρόπο την τεχνολογία SAP μεταβαίνοντας σε μια πιο απλή, ευέλικτη και αποτελεσματική εταιρική δομή.

Στη διαδικασία των Quality Awards συμμετέχουν επιτυχημένες εγκαταστάσεις πελατών της εταιρείας και αναδεικνύονται τρεις νικητές σε δύο κατηγορίες. Στη μικρή κατηγορία συμμετέχουν όσοι πελάτες πραγματοποίησαν  την υλοποίηση του έργου σε λιγότερο από 5 μήνες και ο αριθμός χρηστών δεν υπερβαίνει τους 100 και στη μεσαία κατηγορία συμμετέχουν οι πελάτες των οποίων η υλοποίηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ 4 και 12 μηνών και ο συνολικός αριθμός χρηστών είναι από 80 μέχρι 500.

Αυτή τη χρονιά, για την Ελλάδα και την Κύπρο συμμετείχαν 9 επιχειρήσεις και με την ολοκλήρωση της διαδικασίας στη μεσαία κατηγορία η NEST Investment (Holdings) Ltd βραβεύτηκε ως χάλκινος νικητής. Η απονομή των βραβείων έγινε στο πλαίσιο του SAP Forum Athens και εκ μέρους της NEST το βραβείο παρέλαβε ο κος Σωτήρης Νικολαΐδης, Senior Assistant Group Finance Director της εταιρείας. Το βραβείο παρέδωσε ο κος Per Stritich, Vice President Cloud Solutions, SAP South Europe.

Σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της απονομής ο κος Νικολαΐδης ανέφερε μεταξύ άλλων: ‘’Ευχαριστώ την SAP Hellas & Cyprus για την πρόσκληση και το βραβείο. Αυτό το επιτυχημένο SAP Forum μας δικαιώνει, που επιλέξαμε προϊόντα SAP, αφού την θεωρούμε τον κορυφαίο παροχέα λύσεων και εφαρμογών επιχειρησιακών λογισμικών.   Το έργο μας, Business Planning and Consolidation (BPC), αποδείχτηκε ένα δυνατό εργαλείο καθώς μας διευκολύνει στην ενοποίηση 37 εταιρειών που εδρεύουν σε 23 χώρες μέσα στα καθορισμένα και επιθυμητά χρονοδιαγράμματα.  Επίσης χωρίς το BPC δεν θα μπορούσαμε να ικανοποιήσουμε τις αυξανόμενες ανάγκες των λογιστικών προτύπων.
Φυσικά τέτοιο έργο δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί ποιοτικά και μέσα στα επιθυμητά χρονοδιαγράμματα χωρίς την άψογη συνεργασία και τεχνογνωσία του πιστοποιημένου συνεργάτη της SAP στην Κύπρο, AMS – Advanced Management Ltd. Ευχαριστώ λοιπόν την AMS καθώς και όλους τους συνεργάτες μου στην Nest για την επιτυχημένη και ποιοτική υλοποίηση αυτού του έργου’’
Την υλοποίηση του έργου ανέλαβε ο πιστοποιημένος συνεργάτης της SAP στην Κύπρο, η εταιρεία AMS – Advanced Management Ltd η οποία από το 2001 προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών και SAP λύσεων, τόσο στην κυπριακή όσο και στη διεθνή αγορά, ενισχύοντας τις επιχειρήσεις στην προσπάθεια τους για τεχνολογική ανάπτυξη και ανταγωνιστικότητα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του SAP Forum Athens, ο κος Χρίστος Πατσαλίδης, Group Chief Actuary and Risk Manager, του Ομίλου NEST, ως επίτιμος ομιλητής του συνεδρίου, μοιράστηκε με τους καλεσμένους την εμπειρία του Ομίλου σε σχέση με την υλοποίηση και αξιοποίηση του λογισμικού SAP στην παρουσίαση του με θέμα ‘’Bringing Information to the Users - NEST's Experience with Mobile Business Intelligence’’.

 

Δειτε Επισης

Διαβουλεύσεις με ΗΑΕ για συμμετοχή στο μετοχικό κεφάλαιο στο GSI εξήγγειλε ο ΠτΔ
DBRS: Επιβεβαίωση πιστοληπτικής ικανότητας της Κ.Δ. και αναθεώρηση της προοπτικής από σταθερή σε θετική
Φωτοβολταϊκό πάρκο 100 MW στη Λεμεσό-Σε διαβούλευση μεγάλο έργο της Universal Green Energies
Τα τέσσερα εμβληματικά έργα της Cyfield που αλλάζουν το κέντρο της Λευκωσίας
Τα 26 σημαντικά έργα υποδομής και το κόστος τους στον προϋπολογισμό 2025 και στο ΜΔΠ 2025-2027 (πίνακας)
Στον προϋπολογισμό 2025 τα πρώτα 25 εκατ. για την ηλεκτρική διασύνδεση, ανοικτή πληγή το τερματικό
Μ. Κεραυνός: Οι προτεραιότητες του προϋπολογισμού 2025 και του μεσοπρόθεσμου δημοσιονομικού πλαισίου 2025-2027
Προϋπολογισμός 2025: Αυξημένες αναπτυξιακές δαπάνες κατά 2,1%, μείωση μόνιμων θέσεων στο δημόσιο
Στην Logicom Solutions ο εκσυγχρονισμός και επέκταση της υποδομής ασύρματου δικτύου του Παν. Κύπρου
Γιατί διαφώνησε με την απόφαση για αλλαγή του ρυθμιστικού πλαισίου για τον GSI ο αντιπρόεδρος της ΡΑΕΚ