Powerstar για Deloitte, KPMG, PwC

Το σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας Powerstar έχει πρόσφατα εγκατασταθεί σε μεγάλα γραφειακά κτίρια στην Κύπρο. Το Μάρτιο του 2012, στα γραφεία της KPMG στη Λευκωσία εγκαταστάθηκε ένα σύστημα PowerStar® 453kVA, η απόδοση του οποίου κατάφερε να ξεπεράσει το εγγυημένο ποσοστό εξοικονόμησης ενέργειας και να επιτύχει μείωση κατά 10,5%, με αντίστοιχη μείωση στην Μέγιστη ζήτηση (kVA), επιτρέποντας στη KPMG να επιτύχει λιγότερη εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα. Ακολούθως, το Φεβρουάριο του 2014 προέβη στην εγκατάσταση του συστήματος PowerStar® 288kV στα γραφεία της εταιρείας στη Λεμεσό, με τη μείωση της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας να φτάνει στο 8,3% και αντίστοιχη μείωση στην Μέγιστη ζήτηση(kVA). Υπολογίζεται ότι στα γραφεία της KPMG Λεμεσού η εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα θα μειωθεί κατά 29.38 τόνους ετησίως.

Τον Ιανουάριο 2014, η Deloitte προέβη σε εγκατάσταση του συστήματος PowerStar® στα κεντρικά γραφεία της στην Λευκωσία και σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα επετεύχθη μείωση στην ηλεκτρική κατανάλωση κατά 6.1% και στην εκπομπή ρύπων κατά 28.5 τόνους.

Στα γραφεία της PwC στη Λεμεσό εγκαταστάθηκε σύστημα PowerStar® 575kVA που εξοικονόμησε 8.1% στη συνολική κατανάλωση ενέργεια και αντίστοιχη μείωση στη Μέγιστη ζήτηση (kVA). Επιπρόσθετα, το Powerstar® μείωσε την εκπομπή διοξειδίου του άνθρακα κατά 66.4 τόνους ετησίως.

Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής Ανάπτυξης Εργασιών της EMSc (Cyprus) Ltd, κ. Κυριάκος Μιχαήλ, ανέφερε: «Η εγκατάσταση του PowerStar® σε κορυφαίους οργανισμούς όπως PwC, KPMG και Deloitte και τα ιδιαίτερα θετικά αποτελέσματα που έχει επιφέρει αποτελούν έμπρακτη απόδειξη της  αποτελεσματικότητας του συστήματος και αποτελεί σημαντική προτεραιότητα ως συνολική λύση έναντι άλλων επιμέρους λύσεων. Θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας έχουν επιδείξει για την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας και τη μείωση των λειτουργικών τους εξόδων.»

Το PowerStar® είναι ένας ειδικά κατασκευασμένος μετασχηματιστής τριπλής περιέλιξης, χαμηλής τάσης, που έχει την ικανότητα να βελτιστοποιεί την τάση του ηλεκτρικού ρεύματος με βάση τις απαιτήσεις κάθε εγκατάστασης χωρίς συμβιβασμούς στη λειτουργία και τις συσκευές του χώρου που έχει εγκατασταθεί.
 

Δειτε Επισης

Στην Logicom Solutions ο εκσυγχρονισμός και επέκταση της υποδομής ασύρματου δικτύου του Παν. Κύπρου
Η Cosmos Business Systems υπέγραψε σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση Data Center της CΥΤΑ
Επιτυχής η πρώτη άσκηση κυβερνοασφάλειας-Σημαντικό ορόσημο για την ενίσχυση της ετοιμότητας της Κύπρου
Πώς το ΑΙ αναβαθμίζει συνολικά το CRM και οι λύσεις που προσφέρει η Softone
ΓΔΕΕ: Άκυρο το πρόστιμο από Κομισιόν κατά της Google για το AdSense
Ψηφιακή μετάβαση και καινοτομία: Έννοιες συνυφασμένες με την ανταγωνιστικότητα της Κύπρου
SignalGeneriX: Η πρώτη κυπριακή εταιρεία που διακρίνεται στα διεθνή βραβεία αριστείας τεχνολογίας στρατού 2024
Βασικοί παράγοντες που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό
Η εμπειρία στο 4th Summer School For Female Leadership In The Digital Age-Ένα πρόγραμμα της Huawei (pics)
Το European Researchers’ Night επιστρέφει στην Κρατική Έκθεση στις 27 Σεπτεμβρίου