Καμπανελλάς: Κίνηση στρατηγικής με Λαμπριανίδη

Μια  σημαντική συμφωνία στον τομέα των τροφίμων υπεγράφη πρόσφατα, μεταξύ της  ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ Λτδ και της La Delia Foods Ltd, ιδιοκτήτριας εταιρείας των γνωστών Αλλαντικών Λαμπριανίδη. Βάσει Μνημονίου Συνεργασίας, στο οποίο κατέληξαν οι δύο εταιρείες, η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ αναλαμβάνει τη διανομή των Αλλαντικών Λαμπριανίδη, από την 1η Ιουλίου 2014.

Με τα νέα δεδομένα, η ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, θα διανέμει μέσω του  δικτύου της και τα Αλλαντικά Λαμπριανίδης  έτσι ώστε να επιτυγχάνεται αποτελεσματική εξυπηρέτηση των καταναλωτών σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ κ. Μάριος Καμπανελλάς σε δηλώσεις του ανέφερε: «Η συνεργασία μας με τη La Delia Foods Ltd αποτελεί μέρος της στρατηγικής μας για  διεύρυνση του δικτύου συνεργατών μας και για βελτίωση της αποτελεσματικότητας μέσα από την αξιοποίηση των συνεργειών. Τέτοιες κινήσεις βελτιώνουν την αξία που προσφέρουμε  στον καταναλωτή. Τα Αλλαντικά Λαμπριανίδης είναι ένα κυπριακό παραδοσιακό προϊόν, συνώνυμο της ποιότητας και χαιρόμαστε που μέσω του  δικτύου διανομής της εταιρείας μας, ακόμη περισσότερες οικογένειες της Κύπρου θα μπορούν να απολαμβάνουν τα εξαιρετικά προϊόντα  Λαμπριανίδης»

Από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής της La Delia foods Ltd κ. Παύλος Μιχαήλ, είπε: « Η συμφωνία αυτή ανοίγει νέους ορίζοντες για την εταιρεία μας και εκμεταλλευόμενοι το δίκτυο διανομής της ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ, της εταιρείας  με το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής σε προϊόντα ψυγείου στην Κύπρο, θα φέρουμε τα προϊόντα μας ακόμη πιο κοντά στον κάθε καταναλωτή. Η ποιότητα των Αλλαντικών Λαμπριανίδης είναι αδιαμφισβήτητη και η συνεργασία μας με την ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΚΡΙΣΤΗΣ θα βελτιώσει την αποτελεσματικότητα μας και ταυτόχρονα θα μας βοηθήσει να επικεντρωθούμε στο παραγωγικό σκέλος και στην μελέτη και ανάπτυξη νέων προϊόντων».

 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Εθνικό όπλο που δεν πρέπει να παραχωρηθεί η χαμηλή φορολογία
Μ. Παναγιώτου: Μεγάλη η ψαλίδα μεταξύ παραγωγού και τελικών τιμών στον καταναλωτή
Η Σκλαβενίτης Κύπρου δίπλα στο προσωπικό της με ωφελήματα και παροχές
Σε αυτούς τους τομείς και επαγγέλματα θα μπορούν να εργαστούν φοιτητές από τρίτες χώρες-Δείτε το διάταγμα
Τι... βγάζει το «e-κοφίνι»-Οι τιμές των οπωροκηπτευτικών στα σημεία λιανικής πώλησης
Ικανοποίηση Λευκωσίας για την έκθεση προόδου της Moneyval-Η αταλάντευτη προσήλωση της Κυβέρνησης
Ξεκίνησε το «e-κοφίνι»-Πού μπορείτε να το βρείτε και πώς να το αξιοποιήσετε
Ψήφος εμπιστοσύνης από Fitch... Υψηλότερα και διαφοροποιημένα έσοδα για Ελληνική από την εξαγορά της CNP
Της τελευταίας στιγμής για τα πασχαλινά τους ψώνια οι Κύπριοι-Πότε η κορύφωση της κίνησης στις υπεραγορές