Exelsys: Συμφωνία με Star Computers

Η Exelsys και οι εταιρείες  Star Computers της Αγγλίας και Αμερικής,  ανακοίνωσαν πρόσφατα την υπογραφή της μεταξύ τους συνεργασίας για την προώθηση του συστήματος διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων Exelsys HCM, στους πελάτες της Star σε όλο τον κόσμο. Με το σύστημα  Exelsys HCM οι εταιρείες μπορούν να διαχειρίζονται το προσωπικό  τους, με τεχνολογία που προσφέρει ασφάλεια, ταχύτητα, και αξιοπιστία, χαρακτηριστικά που συναντάμε μόνο σε μεγάλα και εξελιγμένα τμήματα μηχανογράφησης.

Tο σύστημα Exelsys HCM που αξιοποιεί πλήρως την τεχνολογία ‘cloud computing’,  δίνει την δυνατότητα σε επιχειρήσεις οποιασδήποτε δομής και μεγέθους να εκμεταλλευτούν την τεχνολογία με πολύ χαμηλότερο κόστος, σε σχέση με άλλα συστήματα που υπάρχουν στην αγορά.

“Ήρθαμε σ’ επαφή με την Exelsys μέσω κοινών πελατών που ήταν πάρα πολύ ικανοποιημένοι και έτσι σκεφτήκαμε ότι το σύστημα Exelsys θα μπορούσε να συμπληρώσει στο δικό μας Star Practice Management, για τις εταιρείες που χρειάζονται ένα πλήρες και ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων. Ήδη έχουμε κάποιους πελάτες που άρχισαν να κοιτάζουν το Exelsys”, ανέφερε ο Ίαν Τομπσον, Ανώτερος Διευθυντής Πωλήσεων της Star. “Το σύστημα Exelsys HCM , όπως και η δική μας λύση, είναι συστήματα παγκοσμίου εμβέλειας και μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες μας ανεξάρτητα από την χώρα στην οποία βρίσκονται.”

"Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Star και που μπορούμε να προσφέρουμε μια λύση που είναι συμπληρωματική  στο Star Practice Management. Έχουμε ήδη συνδέσει το Exelsys  με το Star και προγραμματίζουμε στο μέλλον έναν ακόμη πιο μεγάλο βαθμό διασύνδεσης” ανάφερε ο Κυριάκος Φιάκκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Exelsys.

 

Δειτε Επισης

Στην Logicom Solutions ο εκσυγχρονισμός και επέκταση της υποδομής ασύρματου δικτύου του Παν. Κύπρου
Η Cosmos Business Systems υπέγραψε σύμβαση για την προμήθεια και εγκατάσταση Data Center της CΥΤΑ
Επιτυχής η πρώτη άσκηση κυβερνοασφάλειας-Σημαντικό ορόσημο για την ενίσχυση της ετοιμότητας της Κύπρου
Πώς το ΑΙ αναβαθμίζει συνολικά το CRM και οι λύσεις που προσφέρει η Softone
ΓΔΕΕ: Άκυρο το πρόστιμο από Κομισιόν κατά της Google για το AdSense
Ψηφιακή μετάβαση και καινοτομία: Έννοιες συνυφασμένες με την ανταγωνιστικότητα της Κύπρου
SignalGeneriX: Η πρώτη κυπριακή εταιρεία που διακρίνεται στα διεθνή βραβεία αριστείας τεχνολογίας στρατού 2024
Βασικοί παράγοντες που οδηγούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό
Η εμπειρία στο 4th Summer School For Female Leadership In The Digital Age-Ένα πρόγραμμα της Huawei (pics)
Το European Researchers’ Night επιστρέφει στην Κρατική Έκθεση στις 27 Σεπτεμβρίου