powered by

Αυξημένος ο δείκτης τιμών κατασκευαστικών υλικών

Αύξηση σε ποσοστό 2,34% κατέγραψε το πρώτο τρίμηνο του 2014 ο Δείκτης Τιμών Κατασκευαστικών Υλικών, σε σχέση με ένα χρόνο πριν, ενώ παρουσίασε μείωση 0,30% τον Μάρτιο σε σύγκριση με το Φεβρουάριο.
Σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία, ο Δείκτης Τιμών Κατασκευαστικών Υλικών για το μήνα Μάρτιο 2014 ανήλθε στις 105,22 μονάδες (με βάση 2010=100,00), σημειώνοντας μείωση της τάξης του 0,30% σε σχέση με το Φεβρουάριο 2014.
 
Για την περίοδο Ιανουαρίου-Μαρτίου 2014, ο Δείκτης σημείωσε αύξηση της τάξης του 2,34% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2013.

Δειτε Επισης

Επιθεώρησε τις εργασίες στην περιοχή της Πέτρας του Ρωμιού ο Α.Βαφεάδης-Το κόστος και οι φάσεις του έργου
Προνομιακές επιλογές σε κατοικίες και διαμερίσματα σε Λευκωσία, Λάρνακα και Αμμόχωστο από την Altamira Real Estate
Τα κίνητρα στους επενδυτές για το Τεχνολογικό Πάρκο στο Πεντάκωμο-Ένας ζωντανός κόμβος καινοτομίας
Έτσι έγινε το «Σπύρος Κυπριανού»... Ξενάγηση στους πλήρως αναβαθμισμένους χώρους του σταδίου(pics)
Μειώνονται οι άδειες οικοδομής, αλλά αυξάνεται η αξία και το εμβαδόν τους
Αλ. Βαφεάδης: Πολύ χαμηλότερο το κόστος αναβάθμισης του «Σπύρος Κυπριανού» από τα οφέλη-«Αξίζει κάθε ευρώ που ξοδεύτηκε»
Απαντά σε Χατζηπαντέλα και ΝΕΔΗΣΥ το Υπουργείο Εσωτερικών-«Το στεγαστικό δεν λύνεται με μαγικά ραβδιά»
Προχωρούν οι εργασίες για τα υψηλής τεχνολογίας νέα κεντρικά γραφεία της MSC στη Λεμεσό (photos)
Επεκτείνει τις δραστηριότητές της στον τομέα των ακινήτων σε Κύπρο και Ελλάδα η Consulco-Τα στοχευμένα έργα
Η BidX1 λανσάρει 70 ακίνητα στη δημοπρασία της ερχόμενης εβδομάδας