Powered by

Ευρεία αναδιάρθρωση στον κολοσσό της Diageo

Ο διευθύνων σύμβουλος της Diageo PLC, Ivan Menezes, ανακοίνωσε μια αναδιάρθρωση της διοικητικής ομάδας, με τρεις αλλαγές στη διοικητικό ομάδα, που στοχεύουν να ενισχύσουν τις δραστηριότητες στις αναδυόμενες αγορές.

Ο Menezes, ο οποίος έγινε διευθύνων σύμβουλος της Diageo το περασμένο έτος, δήλωσε ότι ο Gilbert Ghostine θα επικεντρωθεί πιο στενά στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της εταιρείας στην Ινδία και την Κίνα, ενώ θα αναλάβει και το νέο ρόλο του επικεφαλής διευθυντή εταιρικής ανάπτυξης.

Ο Ghostine, ο οποίος ήταν πρόεδρος για την περιοχή Ασίας-Ειρηνικού από το 2009, θα είναι επίσης υπεύθυνος για τη σχέση της εταιρείας με την Moet Hennessy.

Η Diageo δήλωσε επίσης ότι έχει διορίσει τον Nick Blazquet ως πρόεδρο της Αφρικής, της Ευρασίας και του Ειρηνικού. Ο ρόλος αυτός σημαίνει ότι ο Blazquez θα αναλάβει τώρα την πλήρη ευθύνη για τις αγορές στη Βόρεια Ασία, τη Νοτιοανατολική Ασία και την Αυστραλία, μαζί με την υπάρχουσα εποπτεία της Αφρικής, της Τουρκίας, της Ρωσίας και της Ανατολικής Ευρώπης.

Η εταιρεία πρόσθεσε πως ο David Gosnell, πρόεδρος προμηθειών της εταιρείας, αποχωρεί από την εκτελεστική επιτροπή στο τέλος της τρέχουσας χρήσης. Ο David Cutter, που είναι τώρα επικεφαλής του διεθνούς κέντρου προμηθειών, θα γίνει πρόεδρος για τις παγκόσμιες προμήθειες και να γίνει μέλος της εκτελεστικής επιτροπής.

ΠΗΓΗ: capital.gr

Δειτε Επισης

Ολοταχώς για... ανακωχή ΗΠΑ και Κίνα-Ολοκλήρωσαν την εμπορική συμφωνία που διαμορφώθηκε στην Γενεύη
Έτοιμη για εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ η Ε.Ε.-«Όλες οι επιλογές παραμένουν στο τραπέζι»
Γερμανία: Υποχώρηση του καταναλωτικού κλίματος λόγω αυξημένης προθυμίας για αποταμίευση
Η Shell διαψεύδει τα σενάρια εξαγοράς της BP-«Καμία πρόθεση για πρόταση»
Χρυσός: Κέρδη για το πολύτιμο μέταλλο με το βλέμμα σε Μέση Ανατολή και Fed-Στα 3.340 δολάρια η ουγγιά
O Τραμπ θα ανακοινώσει πρόωρα τον αντικαταστάτη του Πάουελ-Πιέσεις στο δολάριο
Κίνα: Επενδύει στην κατανάλωση για να ενισχύσει την οικονομία
Σε κρίσιμο σταυροδρόμι το ευρώ-Πλησιάζει το όριο του 1,2 δολαρίου
Ανάκαμψη για την ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία με ώθηση από υβριδικά και EVs
Bloomberg: Έτοιμη για αντίποινα η Ε.Ε. εάν οι ΗΠΑ επιβάλουν βασικούς δασμούς