easyJet: Διευρύνει τις εργασίες της στην Ελλάδα

Τη δραστηριότητα και την επένδυση της στην ελληνική αγορά κατά το 2014 διευρύνει η easyJet, επιβεβαιώνοντας έτσι τη θέση της ως “σταθερού στρατηγικού εταίρου” στην ανάπτυξη του Ελληνικού Τουρισμού.

Η easyJet εντός του 2014 εγκαινιάζει εννέα νέα δρομολόγια, αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό των δρομολογίων της από/προς την Ελλάδα σε 63 (+15%), με αντίστοιχη αύξηση προσφερομένων θέσεων κατά 20% έναντι αυτών του 2013.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με το σταθερά αυξανόμενο δίκτυό της, η εταιρία ενδυναμώνει περαιτέρω τη σύνδεση σημαντικών Ευρωπαϊκών αγορών, με τους δημοφιλής τουριστικούς προορισμούς της χώρας, προσελκύοντας όλο και περισσότερους επισκέπτες. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι το 54% των διατιθεμένων θέσεων αφορά το Ην. Βασίλειο, ενώ το 25% την Ιταλία και το 12% τη Γερμανία.

Παράλληλα, η easyJet εξακολουθεί να αυξάνει τις συχνότητες των πτήσεων από κύριους προορισμούς του δικτύου της όπως Ρώμη-Fiumicino και διευρύνει την εποχικότητα σε άλλους, στοιχείο που αποτελεί κύριο παράγοντα στην ανάπτυξη του Ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Ο κ. Στέφανος Βακιρτζής, Regional Ground Operations Manager της easyJet δήλωσε: "Από το 1998 που η easyJet εγκαινίασε την δραστηριότητα της στην Ελλάδα, διατήρησε σταθερή ανοδική πορεία, προσφέροντας όλο και περισσότερες συνδέσεις με κύριες Ευρωπαϊκές τουριστικές αγορές, σε 12 πόλεις/προορισμούς της Ελλάδας.

Με τις συντονισμένες ενέργειές μας, παραμένουμε συνεπείς στη δέσμευση μας για προώθηση του Ελληνικού Τουρισμού , μεταφέροντας περισσότερους από δύο(2) εκατομμύρια επιβάτες από και προς την Ελλάδα το 2014.

 H easyJet συνεχίζει να επενδύει συστηματικά στη διαρκή αναβάθμιση των υπηρεσιών της και στη βελτίωση της εμπειρίας των επιβατών της, με μια σειρά από μοναδικές & καινοτόμες υπηρεσίες, όπως, Flight tracker, Mob App για κράτηση θέσεων, baggage tracker, κτλ) , πάντα με ασφάλεια και προσιτές/ανταγωνιστικές τιμές».

ΠΗΓΗ: capital.gr

Δειτε Επισης

Τρίζουν τα θεμέλια της εργασιακής ειρήνης στον κατασκευαστικό τομέα της Γερμανίας
Κύρια κινητήρια δύναμη για τις αγορές χρυσού οι Κεντρικές Τράπεζες των αναδυόμενων οικονομιών
Σε ανοδική πορεία οι τιμές των τροφίμων σε όλο τον κόσμο... Στο κρέας η μεγαλύτερη αύξηση
Η έλλειψη ρευστότητας προκαλεί προβλήματα στην παγκόσμια αγορά κακάο
Διακόπτει όλες τις εμπορικές συναλλαγές με το Ισραήλ η Τουρκία
Τουρκία: Σε ανοδική τροχιά παρά τη νομισματική σύσφιξη ο πληθωρισμός
ΟΟΣΑ: Η ανάπτυξη σε ΗΠΑ και Κίνα θα επιταχυνθεί-Οι προβλέψεις για την Ευρωζώνη
Άλμα για τον χρυσό με ώθηση από Fed και γεν
Nέο sell-off στα κρυπτονομίσματα, κάτω από τα $57.000 το Βitcoin
Goldman Sachs: Η ανάπτυξη επιστρέφει στην Ευρωζώνη-Οι τρεις λόγοι