UCLan: Στις εγκαταστάσεις του συνέδριο της DNV GL

Συνέδριο με θέμα το «Ρυθμιστικό Καθεστώς περί Υγείας, Ασφάλειας και Περιβάλλοντος» που εστιάζεται στην εξόρυξη και εκμετάλλευση της βιομηχανίας των υδρογονανθράκων πραγματοποιεί η παγκοσμίου φήμης εταιρεία DNV GL την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014 στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus από τις 09:00 εως τις 17:00.

Το επικείμενο συνέδριο είναι εξαιρετικά σημαντικό καθότι η DNV είναι μία από τις κορυφαίες τεχνικές εταιρείες συμβουλευτικής όσον αφορά την παγκόσμια βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου και ειδικότερα όσον αφορά την ενεργειακή αλυσίδα προστιθέμενης αξίας, συμπεριλαμβανομένων των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και της ενεργειακής απόδοσης.

Η DNV GL ως ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς πιστοποίησης στον κόσμο παρέχει ταξινόμηση και τεχνικές διασφάλισης μαζί με το λογισμικό και με ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τη θάλασσα, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, καθώς και τον κλάδο της ενέργειας. Παρέχει επίσης υπηρεσίες πιστοποίησης σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών. Δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 100 χώρες και αποτελείται από περισσότερους από 16,000 ειδήμονες που στόχος τους είναι να κάνουν τον κόσμο ασφαλέστερο, πιο έξυπνο και πιο πράσινο.

Στο συνέδριο, κατά το οποίο η Κύπρος και ο φυσικός της πλούτος θα αποτελέσουν αντικείμενο μελέτης, θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των υπουργείων Ενέργειας, Γεωργίας και Εργασίας της Κύπρου ενώ τα αποτελέσματα του συνεδρίου θα γνωστοποιηθούν με την ολοκλήρωσή του.

 

Δειτε Επισης

Μάκης Κετώνης: Το ταξίδι στην αειφορία και το επόμενο κεφάλαιο μιας συναρπαστικής επαγγελματικής διαδρομής
Η ενεργειακή μετάβαση της Κύπρου και ο δρόμος για ένα ανθεκτικό και βιώσιμο μοντέλο ανάπτυξης
Έλληνας για ηλεκτρική διασύνδεση: «Δεν μπορεί από μόνη της η Κύπρος, και η Ελλάδα, να τα βάλει με την Τουρκία...»
Σε αυτές τις περιοχές θα εγκατασταθούν έξυπνοι μετρητές τους επόμενους μήνες-Ο προγραμματισμός της ΑΗΚ
Παράταση σχεδίου Εξοικονομώ-Αναβαθμίζω για ΜμΕ και ΜΚΟ… Η νέα προθεσμία για υποβολή αιτήσεων
Στις ελληνικές καλένδες η ηλεκτρική διασύνδεση...«Θα συνεχιστεί στον κατάλληλο χρόνο που θα επιλεγεί»
Σε υψηλό δυο εβδομάδων το πετρέλαιο με άνοδο 2%
Ηλεκτρική διασύνδεση: Συνέστησε αναμονή ενόψει αποφάσεων ΚΥΣΕΑ ο Χριστοδουλίδης-«Να μην προτρέχουμε»
Ο ΔΟΕ μειώνει τις προβλέψεις για τη ζήτηση πετρελαίου-Πλεονάζουσα παραγωγή έως το 2026
Δεν αλλάζουν τα δεδομένα για το «Ηλέκτρα» ξεκαθαρίζει ο Χριστοδουλίδης-Προχωρεί σε νέο γεωτρητικό στόχο η εταιρεία