Microsoft Κύπρου: Βάζει χρώμα στα Κέντρα Αυτισμού

Η Microsoft Κύπρου με μια μεγάλη ομάδα εθελοντών της εταιρείας, επισκέφθηκε τα Κέντρα Αυτισμού σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο αναλαμβάνοντας το βάψιμο των εσωτερικών χώρων. Η επιλογή των χρωμάτων έγινε με τη βοήθεια του εκπαιδευτικού προσωπικού από τα Κέντρα Αυτισμού, έτσι ώστε τα παιδιά που εκπαιδεύονται στα εν λόγω Κέντρα να αντιλαμβάνονται και να αντιδρούν θετικά στο συγκεκριμένο περιβάλλον.

Αξίζει να αναφερθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Microsoft Κύπρου στηρίζει τα Κέντρα Αυτισμού. Πριν μερικούς μήνες, η εταιρεία προσέφερε δωρεάν σε όλα τα Κέντρα Αυτισμού κονσόλες Xbox, εφοδιασμένες με, το σύστημα εντοπισμού κίνησης Kinect, με σκοπό την αξιοποίησή τους σε θέματα εκπαίδευσης και βελτίωσης των κινητικών ικανοτήτων των παιδιών μέσα από ειδικά προγράμματα. Πρόκειται για μια νέα μέθοδο εκπαίδευσης των παιδιών με αυτισμό, η οποία χρησιμοποιείται με μεγάλη επιτυχία στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Ήδη τα πρώτα αποτελέσματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά.

Εκ μέρους της Microsoft, η κα Laura Anne Ker-Lindsay, Citizenship Lead για την Κύπρο, ανέφερε «Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, πρέπει να βρίσκουμε χρόνο έτσι ώστε να βοηθάμε αυτούς που το χρειάζονται περισσότερο. Το βάψιμο των Κέντρων Αυτισμού σε ολόκληρη την Κύπρο ήταν μια σπουδαία πρωτοβουλία η οποία έφερε κοντά όχι μόνο το προσωπικό της Microsoft αλλά και τους δασκάλους καθώς και το υπόλοιπο προσωπικό που εργάζεται στα συγκεκριμένα Κέντρα».

Δειτε Επισης

«GROW with SAP»: Υιοθετήστε το cloud ERP με τη Supernova
Google: Αλλάζει τις αναζητήσεις στο ίντερνετ με χρήση AI
Smart Solutions και οι νέες δυνατότητες για τους Οργανισμούς στο «Cisco Experience»
Πόλος έλξης για νεοφυείς εταιρείες η Πάφος-Θα εγκατασταθούν άλλες τρεις
Η άνοδος του cloud CRM
Αδειοδότηση για δίκτυα ψηφιακής τηλεόρασης-Σε δημόσια διαβούλευση μέχρι 10 Ιουνίου
Microsoft: Eπένδυση €4 δις στη Γαλλία για κατασκευή υποδομών cloud και τεχνητής νοημοσύνης
Πώς η ελληνική Kaizen Gaming κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή των εταιρειών GameTech παγκοσμίως
TechIsland Summit 2024: Προωθώντας ένα τεχνολογικό μέλλον για την Κύπρο
Ξεκαθαρίζει η Primetel: Ανανέωση της συμφωνίας διανομής αθλητικού περιεχομένου με τη Cyta