Οικονομική στήριξη από Cyta στα Κοινωνικά Παντοπωλεία

Ξεκίνησε η παράδοση επιταγών σε κοινωνικά παντοπωλεία και σε άλλους οργανωμένους φορείς που στόχο έχουν τη στήριξη απόρων οικογενειών. Το ποσό που συλλέχθηκε ήταν αποτέλεσμα πρωτοβουλιών της Cyta και του προσωπικού της, το οποίο πέραν από τη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης, θέλησε να συμβάλει με τον τρόπο αυτό και στην αντιμετώπιση οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν άπορες οικογένειες λόγω της οικονομικής κρίσης που βιώνει ο τόπος.

Το συνολικό ύψος των επιταγών ανέρχεται στις €60.000 και η κατανομή τους έγινε λαμβάνοντας υπόψη τον αριθμό των άπορων οικογενειών και τις ανάγκες που εξυπηρετεί ο κάθε φορέας ξεχωριστά.

Η πρώτη παράδοση έγινε από τον Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή της Cyta κ Άριστο Ριρή προς τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο και τον Δήμαρχο Λευκωσίας Κωνσταντίνο Γιωρκάτζη, αφού η Αρχιεπισκοπή και το Δημαρχείο Λευκωσίας, μέσω της φιλανθρωπικής ομάδας «Αγκαλιάζω», εξυπηρετούν  πληθυσμιακά το μεγαλύτερο κοινό από  άτομα και οικογένειες που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα λόγω της κρίσης. Σύντομα θα ακολουθήσουν παραδόσεις επιταγών στις Μητροπόλεις Λεμεσού, Κιτίου, Μόρφου, Ταμασού και Ορεινής, Τρεμυθούντος (Δάλι) και Κωνσταντίας και στους Δήμους Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου, Αθηένου, Αραδίππου, Λατσιών, Λειβαδιών, Αγίου Αθανασίου, Ύψωνα και Πόλις Χρυσοχούς.

Δειτε Επισης

Πώς το ΑΙ κάνει πιο αποτελεσματικό το ERP
«GROW with SAP»: Υιοθετήστε το cloud ERP με τη Supernova
Google: Αλλάζει τις αναζητήσεις στο ίντερνετ με χρήση AI
Smart Solutions και οι νέες δυνατότητες για τους Οργανισμούς στο «Cisco Experience»
Η άνοδος του cloud CRM
Αδειοδότηση για δίκτυα ψηφιακής τηλεόρασης-Σε δημόσια διαβούλευση μέχρι 10 Ιουνίου
Microsoft: Eπένδυση €4 δις στη Γαλλία για κατασκευή υποδομών cloud και τεχνητής νοημοσύνης
Πώς η ελληνική Kaizen Gaming κατάφερε να βρίσκεται στην κορυφή των εταιρειών GameTech παγκοσμίως
TechIsland Summit 2024: Προωθώντας ένα τεχνολογικό μέλλον για την Κύπρο
Ξεκαθαρίζει η Primetel: Ανανέωση της συμφωνίας διανομής αθλητικού περιεχομένου με τη Cyta