Social commerce: Fad or opportunity?

Το επόμενο βήμα του e-Commerce είναι το Social Commerce, όπως εκτιμούν οι ειδικοί. Τι σημαίνει όμως αυτό για τις επιχειρήσεις και πόσο έτοιμες είναι; Ποια είναι η επιχειρηματική ευκαιρία που παρουσιάζεται και πώς μπορούν να την αδράξουν; Πώς μετράται το ROI της επένδυσης στα Social Media; Την απάντηση δίνει ο Νίκος Αναγνώστου, Partner στη Scicada στο 5ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαρτίου 2013 στο ξενοδοχείο Hilton Park (Λευκωσία).

Ο Nίκος Αναγνώστου «τρυπώνει» στο χώρο των social media και βοηθά στη κατανόηση του ερωτήματος «Social Commerce: Fad or opportunity?» αναλύοντας τις τελευταίες τάσεις στο χώρο, τις διαθέσιμες στρατηγικές υιοθέτησης των social media μέσω πρακτικών παραδειγμάτων. Ο Νίκος Αναγνώστου είναι επίσης εισηγητής στο Ινστιτούτο Επικοινωνίας Ελλάδος στο αντικείμενο του social media marketing ενώ συχνά αρθρογραφεί στο blog metablogging.gr, που είναι από τα λίγα ελληνικά blog με αποκλειστικό θεματικό αντικείμενο τα social media, το web 2.0 και την επιχειρηματικότητα.

Δηλώστε συμμετοχή τώρα στο 5ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και μάθε όλα όσα πρέπει για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Το  συνέδριο απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις όλων των κλάδων της οικονομίας και ιδιαιτέρα σε: Γενικούς διευθυντές, διευθυντές και λειτουργούς μάρκετινγκ, πωλήσεων και πληροφορικής και σε όσους ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Οργανωτής: ΙΜΗ. Χορηγός: Powersoft Computer Solutions Ltd. Χορηγοί επικοινωνίας: το περιοδικό IN Business, το πρώτο business portal της Κύπρου, inbusinessnews.com και το SIGMALIVE.COM. Υποστηρικτής: Electra Hotels & Resorts. Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές επικοινωνήστε στο τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, www.imh.com.cy, events@imh.com.cy



 

Δειτε Επισης

Τερματίστηκε η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Πάνε σε συνάντηση Kition, συντεχνίες και Γ. Παναγιώτου
Συνεχίζεται η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας, έτοιμος να συνδράμει στην επίλυση της διαφοράς ο Βαφεάδης
Συνέδριο της Διεύθυνσης Ανώτερης Εκπαίδευσης του ΥΠΑΝ σε συνεργασία με την PWC Κύπρου
Για 8η χρονιά ΟΠΑΠ Κύπρου και Ερυθρός Σταυρός πορεύονται μαζί
Απεργίες κατά παράβαση των εργασιακών θεσμίων-Νομοθετική ρύθμιση στις ουσιώδεις υπηρεσίες
Έντονη αντίδραση ΚΕΒΕ για την απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-Ρύθμιση απεργιών σε ουσιώδεις υπηρεσίες
ΟΕΒ: Απαράδεκτη η απεργία στο λιμάνι Λάρνακας-«Η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο»
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: «Καθαρά με αγάπη, για τον Ερυθρό Σταυρό»
Γίνε επιστήμονας για μια μέρα στο Φεστιβάλ Επιστήμης που διοργανώνει το Paradox Museum Limassol & CP Foodlab
O Joseph Borghese ειδικός απεσταλμένος για άμεσες ξένες επενδύσεις (FDI)