Συνεργασία για διαδικτυακή ασφάλεια επιχειρήσεων

Η εταιρεία παροχής λύσεων και υπηρεσιών ασφάλειας πληροφοριών και διαχείρισης κινδύνου, Odyssey Consultants Ltd., και η εταιρεία AirWatch, εταιρεία παροχής υπηρεσιών διαχείρισης συσκευών, εφαρμογών και περιεχομένου κινητών συσκευών, προχώρησαν σε μια συνεργασία που προσβλέπει στην παροχή και υλοποίηση λύσεων οι οποίες θα έχουν ως σκοπό να ενθαρρύνουν και να απλοποιούν την ασφαλή χρήση κινητών έξυπνων συσκευών (smartphones και tablets) για επιχειρηματικούς σκοπούς.

Ο ταχύς ρυθμός με τον οποίο η τεχνολογία αλλάζει σε συνδυασμό με την ταλαιπωρία και οικονομική επιβάρυνση για διατήρηση και αναβάθμιση συσκευών που έχουν ανατεθεί στους υπαλλήλους αναγκάζει τους οργανισμούς να υιοθετήσουν προγράμματα «Bring/ Use Your Own Device» (B/UYOD) μέσω των οποίων επιδιώκουν να κεφαλαιοποιήσουν με ασφαλή μέθοδο τα πλεονεκτήματα χρήσης κινητών συσκευών.

Η παρούσα, λοιπόν, συνεργασία είναι σε θέση να προσφέρει λύσεις ασφάλειας και διαχείρισης κινητών συσκευών (Mobile Device Security &Management). Οι λύσεις αυτές βοηθούν στη μείωση των κινδύνων διαρροής πληροφοριών που προκύπτουν από την συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη για χρήση κινητών συσκευών για αποθήκευση και επεξεργασία εμπιστευτικών εταιρικών πληροφοριών.

 

Δειτε Επισης

H Samsung παρουσιάζει τα νέα Galaxy A56 5G, Galaxy A36 5G και Galaxy A26 5G με λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης
Στα δικαστήρια για μονοπωλιακές πρακτικές η Meta-Στον αέρα οι εξαγορές WhatsApp και Instagram
Τις προοπτικές εφαρμογής τεχνολογιών στην Κύπρο συζήτησε ο Πρόεδρος με στελέχη της NVIDIA
Η ψηφιακή μετάβαση της Κύπρου στο επίκεντρο συνάντησης ΠτΔ με ηγεσία Οracle
Είδε τεχνολογικούς κολοσσούς στο Σαν Φρανσίσκο ο Χριστοδουλίδης-Οι επαφές και το επενδυτικό ενδιαφέρον για Κύπρο
Τα μερίδια αγοράς στην κινητή τηλεφωνία-Σταθερή με μικρά σκαμπανεβάσματα η κατάταξη
Έκλεισε deal στις ΗΠΑ ο Νίκος Χριστοδουλίδης... Ανοίγει γραφείο και δραστηριοποιείται στην Κύπρο η Tenstorrent
Huawei Li Peng: Μεγιστοποιώντας την αξία των 5G δικτύων στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης
Δ. Νησιώτης: Ο ραγδαία αναπτυσσόμενος τομέας του ICT και η μεγαλύτερη πρόκληση για τις εταιρείες πληροφορικής στην Κύπρο
Πρώτη συνεδρία για την AI Task Force της Κύπρου-Καθόρισε στόχους και προτεραιότητες ο Δημήτρης Σκουρίδης