Imperio: Τα προνομιούχα ακίνητα δεν χάνουν

Την ανοδική τους πορεία θα συνεχίσουν τα προνομιούχα ακίνητα, τόσο όσον αφορά τις τιμές όσο και τη ζήτηση. Αυτό υποστήριξε σε δηλώσεις του στο ΙΝΒusinessNews o Γιάννης Μισιρλής, διευθυντής της Imperio.
«Αναμένεται σταθεροποίηση στις τιμές και μια μικρή αύξηση στη ζήτηση. Τα προνομοιούχα ακίνητα θα συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία, τόσο στις τιμές όσο και στη ζήτηση», τόνισε χαρακτηριστικά.
Όπως τόνισε το 2014 σίγουρα θα υπάρξουν ευκαιρίες στον τομέα των ακινήτων όπως υπήρξαν άλλωστε και το 2013. «Οι ξένες αγορές, όπως η Ρωσία, η Ουκρανία, η Κίνα και οι Αραβικές χώρες θα συνεχίσουν να μονοπωλούν την ζήτηση. Το στοίχημα είναι κατά πόσο οι κυπριακές τράπεζες θα καταφέρουν να ανταποκριθούν στην ζήτηση από την ντόπια αγορά, προσφέροντας στεγαστικά δάνεια με ευνοϊκούς όρους», εξήγησε ο κ. Μισιρλής.

Αναφερόμενος στην Imperio ειδικότερα, ο κ. Μισιρλής υποστήριξε ότι θα συνεχίσει την ανοδική της πορεία. «Αν καταφέραμε να αυξήσουμε τον κύκλο εργασιών μας το 2013, τη δυσκολότερη χρονιά στην ιστορία της χώρας μας, τότε, ανταποκρινόμενοι στις απαιτήσεις των αγοραστών θα μπορούμε να το επαναλάβουμε και την χρονιά που μας έρχεται», είπε, προσθέτοντας ότι η εταιρεία θα συνεχίσει τις προσπάθειές που καταβάλλει στις ξένες αγορές, αναμένοντας και την επανεκκίνηση της κυπριακής αγοράς. «Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε τα πιο "hot" ακίνητα με τον υψηλότερο δυνατό εσωτερικό σχεδιασμό στους πελάτες μας, καθώς επίσης και την πεντάστερη εξυπηρέτηση που μας έχει κάνει γνωστούς. Είμαστε αισιόδοξοι, καθώς περιμένουμε τη νέα χρονιά», είπε.


 

Δειτε Επισης

Ελίκκος Ηλία: Μεγάλο ενδιαφέρον για το Σχέδιο Πολεοδομικής Αμνηστίας-Πόσες αιτήσεις υποβλήθηκαν
Επενδυτικές ευκαιρίες από την AstroBank
Cyview: Νέα πεζογέφυρα στα Λατσιά για βελτιωμένη προσβασιμότητα
Αποδίδει καρπούς η ολοκληρωμένη στεγαστική πολιτική του Υπ. Εσωτερικών-Αξιοποιείται από τους πολίτες η βοήθεια
Στα δικαστήρια ο δρόμος Πάφου-Πόλης… «Ο εργολάβος ερμηνεύει με δικό του τρόπο τις πρόνοιες»
Μήνας επενδυτικών ευκαιριών από την Gordian
Γιάννης Μισιρλής: Κοινός στόχος όλων η εξεύρεση ριζικών λύσεων για επίλυση του στεγαστικού προβλήματος
Τα κίνητρα στους επιχειρηματίες ανάπτυξης γης για προσιτή στέγη και οι τρόποι αξιοποίησης με παραδείγματα
Πωλείται το «Royiatiko» στην παλιά Λευκωσία-Η τιμή και τα χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου (pics & vid)
Ελίκκος Ηλία: Αυξημένο ενδιαφέρον επιχειρηματιών ανάπτυξης γης για επενδύσεις στην αγορά προσιτής κατοικίας