CIM: Συμφωνία με Monterrey Institute of Technology

Το Cyprus Institute of Marketing (CIM) έχει υπογράψει συμφωνία συνεργασίας με το διεθνούς φήμης Monterrey Institute of Technology and Higher Education (Μεξικό). Η συμφωνία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την ανταλλαγή καθηγητών/φοιτητών, διεξαγωγή έρευνας και συνδιοργάνωση Συμποσίων.

Το Monterrey Institute of Technology and Higher Education (στα Ισπανικά: InstitutoTecnológico yde Estudios Superiores de Monterrey, ITESM) ιδρύθηκε το 1943 και είναι ένα από το μεγαλύτερα Πανεπιστήμια της Λατινικής Αμερικής με πέραν των 90,000 φοιτητών σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο.  Η βάση του βρίσκεται στο Monterrey, Mexico, και έχει 31 campuses σε 25 τοποθεσίες στο Μεξικό. Είναι γνωστό σαν το πρώτο Πανεπιστήμιο της Λατινικής Αμερικής που έδωσε πρόσβαση στους φοιτητές του στο διαδίκτυο και είναι πρώτο στην κατοχύρωσης πιστοποιητικών ευρεσιτεχνίας (patents) στο Μεξικό.

Αντιπροσωπεία του CIM θα βρίσκεται στο Μεξικό τους ερχόμενους μήνες για να συζητήσει με το Monterrey Institute of Technology and Higher Education τρόπους ενδυνάμωσης της συνεργασίας τους.

Το CIM έχει υιοθετήσει μια στρατηγική επέκτασης των Διεθνών του συνεργασιών τους τελευταίους 6 μήνες. Η συμφωνία αυτή έρχεται ως συνέχεια των πρόσφατων συνεργασιών με τα Πανεπιστήμια Bamberg (Γερμανίας), Groningen (Ολλανδίας), International Business Academy(Δανίας) και Foro Europeο Business School (Ισπανίας)και αποτελεί τρανή απόδειξη της μεγάλης συνεισφοράς του CIM στα ακαδημαϊκά δρώμενα της Κύπρου και προβάλει την Κύπρο ακόμα μια φορά ως ένα Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο. Είναι σίγουρα μεγάλη τιμή για το CIM και το καθιστά ως ένα πραγματικά Ευρωπαϊκό Business School αφού πλέον έχει κτίσει ένα δίκτυο διεθνών συνεργασιών με Πανεπιστήμια σε Ευρώπη και Αμερική.

Δειτε Επισης

Η κρίσιμη συμβολή των ακαδημαϊκών στην επιτυχή εφαρμογή του ESG
Βιώσιμη πρόληψη του Καρκίνου το θέμα του προγράμματος «Άκου Το Σώμα Σου»
CBN Young Dragon Awards: Παράταση στην υποβολή υποψηφιοτήτων λόγω αυξημένου ενδιαφέροντος
Οι δέκα προτάσεις του ΕΤΕΚ για αντιμετώπιση του κυκλοφοριακού-Τα μέτρα που προτείνει το Επιμελητήριο
Μαρίνα Λεμεσού: 10 χρόνια λειτουργίας, 10 χρόνια ζωής πάνω στη θάλασσα
Το ίδρυμα PwC Foundation παραχώρησε υποτροφίες σε φοιτητές και φοιτήτριες του ΤΕΠΑΚ
Το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου παρουσιάζει την έκθεση «Κύπρος Νήσος: Ιστορία-Μνήμη-Πραγματικότητα»
ΙδΕΚ: Νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα €1.6 εκ. για επιτάχυνση της καινοτομίας στον τομέα της ενέργειας
SAFE BULKERS INC.: Tέταρτη ετήσια προκήρυξη υποτροφιών 2024-2025
Το ΤΕΠΑΚ υπέγραψε διμερή συμφωνία συνεργασίας με Πανεπιστήμιο Inha της Κορέας