powered by

Spielmann: Οι τάσεις στη διεθνή φορολογία

Ομιλητής στο συνέδριο ‘Fiduciary Future’ ήταν ο Günter Spielmann, Εκτελεστικός Διευθυντής Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Ασίας της Grant Thornton International.
Η ομιλία του Günter Spielmann είχε ως θέμα: ‘Διεθνείς Εξελίξεις και Τάσεις στη Διεθνή Φορολογία’.

Όπως δήλωσε o Günter Spielmann: ‘η πρόθεση των παρευρισκομένων να συζητήσουν για τις πιστωτικές υπηρεσίες στην Κύπρο σαν ένα ‘υψηλού επιπέδου προϊόν’ αποδεικνύει ότι η Κύπρος είναι ικανή να στηρίξει σοβαρούς επενδυτές’.

Πρόσθεσε επίσης, ότι: ‘ο προτεινόμενος προσανατολισμός σε νέες αγορές (δηλαδή στις BRICS και άλλες αναπτυσσόμενες περιοχές) δείχνει ότι το αντίκτυπο της παγκοσμιοποίησης αναγνωρίζεται και συνάμα η απόφαση της Grant Thornton Κύπρου να εγκαθιδρύσει Γραφείο Διασύνδεσης Κύπρου-Κίνας αντικατοπτρίζει αυτή την ανάπτυξη’.

Η Grant Thornton, χορήγησε το συνέδριο.
 

Δειτε Επισης

Οι μεγάλες επενδύσεις ξένων επενδυτών στην Πάφο... «Αποτελεί ένα ελκυστικό προορισμό για ξένες εταιρείες»
Ζητά ανάκληση και επανέκδοση του διατάγματος για το «ΕΡΓΑΝΗ» η ΟΕΒ-Προκαλεί σύγχυση στις επιχειρήσεις
Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν Πανεπιστήμιο Νεάπολις και Κυπριακή Ακαδημία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών
Η Libertex ανεβάζει στροφές στη Formula 1 ως Official Online Trading Partner της KICK Sauber F1 Team
CIM Summit 2025: Τα κεντρικά θέματα του πολυαναμενόμενου Συνεδρίου
Ο Μιχαλάκης Λεπτός μέσα από τα μάτια του Χριστόδουλου Αγκαστινιώτη-«Ο μεγαλύτερος επιχειρηματίας οραματιστής»
Κοινή επιθυμία για παράρτημα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στην Κύπρο
Και σήκωσέ τα να δω, τα τροπαία ψηλά στον ουρανό... Έφερε στην Κύπρο τα κύπελλα Europa και Conference League η Stoiximan
Golden Leaves Cyprus Crematorium: Κάνει το πρώτο αποτεφρωτήριο στην Κύπρο με κόστος κατασκευής τέσσερα εκατ. (pics)
EKK: Αυξάνονται οι περιπτώσεις υποβολής ενημερωτικού δελτίου στην αγγλική γλώσσα