Νέα μηχανή Nespresso U από την Βάσσος Ηλιάδης Λτδ

Τη νέα μηχανή Nespresso U παρουσιάζει την ερχόμενη εβδομάδα η εταιρεία Βάσσος Ηλιάδης Λτδ.


Πρόκειται για μια καινοτομία που φέρει πρακτικό σχεδιασμό για τους λάτρεις του καφέ espresso, διαθέτει ευέλικτη μορφή, απόλυτη αυτοματοποίηση και οικολογική αντίληψη. Η ιδέα της Nespresso προ 25ετίας, για να επιτρέπει στον καταναλωτή να δημιουργεί το τέλειο φλιτζάνι καφέ espresso στο σπίτι του, έχει τώρα απλοποιηθεί ακόμα περισσότερο. Η μηχανή U προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε χρήστη, στις προτιμήσεις και στον τρόπο ζωής του.


Με ακόμη πιο εξελιγμένη τεχνολογία, με μίνιμαλ σχεδιασμό και καμπύλες, η U μπορεί να χωρέσει στους σύγχρονους χώρους διαβίωσης κι είναι ευέλικτη σε μικρούς εσωτερικούς χώρους. Είναι η καφετιέρα που σχεδιάστηκε από τη Nespresso για να προσαρμοστεί σε πολλούς και διαφορετικούς τρόπους ζωής. Η μηχανή απομνημονεύει το αγαπημένο μέγεθος φλιτζανιού και την ποσότητα καφέ -Ristretto, Espresso ή Lungo, χωρίς ο χρήστης να πρέπει να την προγραμματίζει κάθε φορά. Διαθέτει στρογγυλεμένη, ρυθμιζόμενη αποθήκευση νερού, η οποία μπορεί να μετακινηθεί εύκολα, σε όποιο σημείο βολεύει, αλλάζοντας σχήμα, ανάλογα με τη διάταξη του χώρου και των αναγκών του χρήστη. Ζεσταίνεται σε μόλις 25 δευτερόλεπτα, έτσι ο καφές αρχίζει αμέσως, τη στιγμή που τοποθετείται η κάψουλα Nespresso και αβίαστα αρχίζει η διαδικασία εξαγωγής καφέ. Ο σχεδιασμός στο κάτω μέρος, καθιστά την U ιδανική, για να χωρέσει χαμηλά, μεσαία ή ψηλά δοχεία για τον καφέ.


Η U διαθέτει το βέλτιστο ενεργειακό προφίλ για την κατηγορία της. Πάνω από το 30%  της κατασκευής της αποτελείται από ανακυκλωμένα υλικά. Μεταφέρεται αυτόματα στη λειτουργία OFF μετά από εννιά λεπτά αδράνειας.

 

Δειτε Επισης

Christoudias Logistics: Καμία ευθύνη για τις καθυστερήσεις των πλοίων-Η έκκληση στους πελάτες της
Κινεζική υπεροχή στην αυτοκινητοβιομηχανία-Γιατί η Ευρώπη μένει πίσω στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα
Κοινοποίηση συγκέντρωσης στην ΕΠΑ... Η William Grant & Sons Investments αποκτά την The Famous Grouse
Αυτά είναι τα μέλη της ερευνητικής επιτροπής για τους takata-Πότε θα ανακοινωθούν και τι καλύπτουν οι όροι εντολής
Η φετινή καμπάνια της Lidl Κύπρου για την Σαρακοστή-Ένα δυναμικό τηλεοπτικό σποτ(video)
Όμιλος CTC: Αποχωρεί ο CEO Βασίλης Ευγένιος-Αναλαμβάνει η Εκτελεστική Επιτροπή με επικεφαλής τον Χριστάκη Χαραλάμπους
Super Home Center: Αναβαθμίζει την εμπειρία αναζήτησης με το Findbar
Ευρώπη: Άλμα 37% στα ηλεκτρικά οχήματα τον Ιανουάριο
Πώς το packaging ενισχύει το brand identity
Πλήγμα στους πατατοπαραγωγούς άφησε το ψύχος-Πολλές οι ζημιές