Premier Guarantee: 10-ετής κάλυψη και στο σύστημα αποχετευτικού

Η Premier Guarantee ανακοίνωσε ότι θα συμπεριλαμβάνει την Κάλυψη Αποχετευτικού Συστήματος κάτω από την Βασική Κάλυψη χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

Η Κάλυψη για Αποχετευτικό Σύστημα κάτω από την Βασική Κάλυψη της Premier Guarantee θα περιλαμβάνεται τόσο για το σχέδιο Nέων Oικοδομών όσο και για το σχέδιο  για Mετατροπές/Aνακαινίσεις.

«Η προαναφερόμενη επιπλέον κάλυψη αυξάνει το συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι ανταγωνιστικών προïόντων σε θέματα πώλησης ακινήτων μια και τα οφέλη και εξασφαλίσεις προς τον αγοραστή είναι τεράστια. Η εταιρεία ανάπτυξης γης ή/και η εργοληπτική εταιρεία θα μπορεί να ενδυναμώσει την θέση της στην αγορά ακινήτων αφού θα προσφέρει έργα τα οποία θα καλύπτονται από το Σχέδιο Ασφάλισης Αθέατων Ελαττωμάτων της Premier Guarantee το οποίο είναι μεταβιβάσιμο στον νέο ιδιοκτήτη», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Λεπτομέρειες για την νέα κάλυψη καθώς επίσης και αυτούσια η αλλαγή στους Όρους Πολιτικής του Ασφαλιστικού Σχεδίου:

3. ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

Ο Ασφαλιστής θα αποζημιώσει τον Κάτοχο του Ασφαλιστηρίου για όλες τις αξιώσεις που θα διαπιστωθούν και θα γνωστοποιηθούν στον Ασφαλιστή κατά την διάρκεια της Περιόδου Ασφάλισης όσον αφορά:

1.    Το κόστος των εργασιών ολικής ή μερικής ανοικοδόμησης ή επισκευής του Ασφαλιζομένου Ακινήτου το οποίο έχει υποστεί Σημαντική Ζημιά υπό τον όρο ότι η υποχρέωση του Ασφαλιστή δεν θα υπερβαίνει το λογικό κόστος ανοικοδόμησης κάθε Ασφαλιζομένου Ακινήτου και την επαναφορά του στις αρχικές του προδιαγραφές.

2.    Το κόστος ζημιάς αποτέλεσμα ελαττώματος στο σχεδιασμό ,κατασκευή, τα υλικά ή κατασκευαστικά στοιχεία στο υπόγειο σύστημα αποχετεύσεων το οποίο κατασκευάστηκε από τον εργολάβο οικοδομών σε σχέση με το Ασφαλιζόμενο Ακίνητο και για τα οποίο ο Ασφαλιζόμενος έχει την ευθύνη.

Το ανώτατο όριο που ο Ασφαλιστής θα πληρώνει για κάθε μία απαίτηση όσον αφορά αυτό το τμήμα θα είναι €50.000. Αυτό το όριο θα αυξάνεται σύμφωνα με τον συντελεστή αναπροσαρμογής βάσει της Προϋπόθεσης 4 αυτού του εγγράφου.

Η Απαλλαγή θα είναι το ποσό που ορίζεται στο Αρχικό Πιστοποιητικό / Πιστοποιητικό Ασφάλισης.

Σε περίπτωση μίας απαίτησης που προκύπτει σύμφωνα με το παρόν ασφαλιστήριο, ο Ασφαλιστής έχει την δυνατότητα να επιλέξει την καταβολή του κόστους επισκευής, αντικατάστασης ή αποκατάστασης τυχόν ζημιάς που προκύπτει από τα παραπάνω ή να διευθετήσει ο ίδιος την διόρθωση της ζημιάς αυτής.

 

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας