powered by

3ο Limassol Economic Forum- Στο φόρουμ μια… σιδηρά κυρία της Ευρώπης

Η δρ Danuta Hübner, ισχυρή προσωπικότητα της Πολωνίας και της Ευρώπης, θα δώσει το παρόν στο 3ο Limassol Economic Forum, που θα διεξαχθεί στις 17 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό. Η συμμετοχή της αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον, καθότι θα λάβει μέρος στο πάνελ με πρώην υπουργούς από την Κύπρο και το εξωτερικό, αναλύοντας τρόπους με τους οποίους τα μέτρα λιτότητας σε μια χώρα δεν βάζουν φραγμό στην ανάπτυξη.

Η δρ Danuta Hübner είναι Οικονομολόγος, εκ των επινοητών της πολωνικής οικονομικής πολιτικής, πρώην Υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της….. και Ευρωπαία Επίτροπος, Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και Μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Οργάνωση: Περιοδικό IN Business και ΙΜΗ. Συνεργασία: London School of Economics and Political Science και Cyprus LSE Alumni Association.
Χορηγοί: Andreas Neocleous & CO LLC, Cyta, Deloitte, Laiki Bank, Phil Andreou Public Ltd.
Στηρίζουν: Cyprus Shipping Chamber, Δήμος Λεμεσού, Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού.
Χορηγός Επικοινωνίας: Περιοδικό Gold.
Tο φόρουμ τελεί υπό την αιγίδα του Συμβουλίου της Κυπριακής Προεδρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και κόστος συμμετοχής αποταθείτε στη διοργανώτρια εταιρεία, ΙΜΗ: Τηλέφωνο: 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imh.com.cy, ιστοσελίδα φόρουμ: www.limassoleconomicforum.com.


 

Δειτε Επισης

Μαθήματα από χρηματοοικονομικά λάθη που πληρώσαμε ακριβά...«Νόμιζα ότι έκανα μια έξυπνη επένδυση, αλλά έχασα τα πάντα»
Η Generation Z αλλάζει τους κανόνες...Τα ευρήματα της πρώτης έρευνας στην Κύπρο που διοργάνωσε η Cablenet
Ξενάγηση στο υπό ανέγερση υπερσύγχρονο ερευνητικό κέντρο του ΙΝΓΚ-Έργο υψηλής στρατηγικής σημασίας για την χώρα
Το CIM παρουσιάζει την πλατφόρμα «i-CIM» για διασύνδεση της αγοράς εργασίας με τους φοιτητές και απόφοιτους του
Primetel: Ο στρατηγικός συνεργάτης που μετατρέπει την τεχνολογία σε επιχειρηματική επιτυχία
Η Α.Φ.Η.Σ. Κύπρος μάζεψε περισσότερα από 180 κιλά άδειων μπαταριών στο τελευταίο Fork Food Market της άνοιξης
Η Finvasia στηρίζει ως Gold Sponsor το Investopia Global Mediterranean στη Λεμεσό
Η Universal Life τίμησε την αριστεία και τις επιδόσεις των κορυφαίων ασφαλιστικών της συμβούλων
Δράση CNP Ασφαλιστική για την ασφάλεια και υγεία στην εργασία-Παρουσίαση με θέμα «Χημικά προϊόντα και ψηφιοποίηση»
Η PwC Κύπρου τίμησε τους εκπαιδευόμενους του ACA για την ακαδημαϊκή τους αριστεία