powered by

Eden Beach: Πουλήθηκε το 75% των διαμερισμάτων

Εγκαινιάστηκε το Eden Beach Apartments της κοινοπραξίας των Ομίλων Λεπτός & Δ. Ζαβός 

Το Eden Beach Apartments βρίσκεται στο κέντρο της πόλης δίπλα στην παραλία της Ακτής Ολυμπίων και στο παραλιακό μέτωπο και ουσιαστικά είναι το πρώην ξενοδοχείο EDEN Beach Hotel Apartments, το οποίο μετατράπηκε σε διαμερίσματα πολυτελείας. 

Το έργο προσφέρει υπηρεσίες θυρωρού, ασφάλεια κατά την διάρκεια του 24ώρου, πισίνα και μπαρ στη οροφή για τους ένοικους καθώς και γυμναστήριο. Επίσης οι ένοικοι έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν από μια σειρά υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω της υπηρεσίας διαχείρισης του κτιρίου,  όπως ενοικίαση, συντήρηση, καθαρισμό, καμαριέρα, γενική διαχείριση των διαμερισμάτων.

«Οι αρχιτέκτονες του έργου, Άκης Χαραλάμπους και συνεργάτες, επανασχέδιασαν το έργο χρησιμοποιώντας υλικά όπως γυαλί και ξύλο. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον προσανατολισμό των διαμερισμάτων προς την θάλασσα και στην αναδιαμόρφωση των εσωτερικών χώρων δημιούργησαν ευρύχωρα και άνετα διαμερίσματα με μεγάλες βεράντας από όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει τόσο το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας όσο και τον μεσογειακό τρόπο ζωής»,  αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, πουλήθηκε ήδη το 75% των διαμερισμάτων τόσο σε Κύπριους όσο και σε ξένους αγοραστές.

 

Δειτε Επισης

Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών: Αναγκαία η ενίσχυση του νομοθετικού πλαισίου για την ημερήσια ενοικίαση
Αλ. Βαφεάδης: Καμία αντιπαράθεση με Δήμαρχο Λάρνακας για το λιμάνι-Οι διαδικασίες προχωρούν με διάλογο και τεκμηρίωση
Κωνσταντίνος Ιωάννου: Η πρόταση νόμου για εγκλωβισμένους αγοραστές αποτελεί τη βέλτιστη δυνατή λύση
Στο τελικό στάδιο οι εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Στροβόλου
Οι ενέργειες που τρέχουν και ο οδικός χάρτης για το λιμάνι και την μαρίνα Λάρνακας-«Όλοι θέλουμε να γίνει το έργο»
Έπεσαν οι υπογραφές για τη δεύτερη φάση έργων ΣΒΑΚ στη Λεμεσό-Αγγίζει τα €3 εκατ. το κόστος
Σταθερή ανάκαμψη για τα high end ακίνητα-Συναλλαγές €0,5 δισ. το 2024
Προχωρά το σχέδιο «ΚτίΖΩ»-Υπό κατεδάφιση 20 πολυκατοικίες, προβλήματα με ενοίκους στο Στρόβολο
Δημόσια Έργα: Το ΤΑΥ αρμόδιο για μονιμοποίηση δρόμου κάτω από τη γέφυρα Καλαβασού
Και εγένετο ξανά Σύνδεσμος Κατασκευαστών Έτοιμου Σκυροδέματος...Δεν θα ασχολείται συλλογικά με τα εργασιακά