powered by

Bluebell: Online ευρετήριο για λογιστές

Ένα νέο εύχρηστο διαδικτυακό ευρετήριο απέκτησαν οι λογιστές της Κύπρου.

Στόχος της εταιρείας Bluebell, η οποία και δημιούργησε το ευρετήριο, είναι η συγκέντρωση όλων των επαγγελματιών του χώρου κάτω από μια διαδικτυακή «στέγη», προσφέροντας ένα χρήσιμο εργαλείο τόσο για όσους αναζητούν κάποιο γραφείο θα συνεργαστούν, όσο και για όσους θέλουν να προωθήσουν την επιχείρησή τους.

Στο Cyprus-accountants.org oι εταιρείες είναι χωρισμένες σε πόλεις, ανάλογα με τις υπηρεσίες που προσφέρουν και με τον κλάδο στον οποίο επικεντρώνονται, διευκολύνοντας ακόμα περισσότερη την αναζήτηση. Μεταξύ άλλων, οι εταιρείες χωρίζονται στις κατηγορίες: Accounting & Financial Reporting Services, Audit & Assurance Services, Company Incorporation & Administration Services, Corporate & Personal Taxation Services, International Tax Planning & Compliance Services, Investment & Wealth Advisory Services και Corporate Law Services.

Τα μέλη του ευρετηρίου αυξάνονται διαρκώς ενώ η εγγραφή σε αυτό γίνεται χωρίς κάποιο κόστος. Μέσα από το ευρετήριο η κάθε εταιρεία έχει την ευκαιρία να προωθεί νέα και δραστηριότητές της, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο το προφίλ της.




 

Δειτε Επισης

Eurobank A.E.: Ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης για εξαγορά Ελληνικής, προχωρά στο squeeze out
Συρρίκνωση του δημοσιονομικού ελλείμματος-Περιορίστηκε στα €6 εκατ. το δ'΄τρίμηνο του 2024
Από διαφορετικές αφετηρίες για την ΑΤΑ-«Ο θεσμός είναι αναχρονιστικός και χρήζει βελτίωσης ή αντικατάστασης»
J+A Philippou architects-engineers: Το αρχιτεκτονικό γραφείο πίσω από το ιδιόκτητο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ
Ανατροπή στην κορυφή... Ποιο λιμάνι πέρασε στην πρώτη θέση στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων
Hassle-Free Living: Η λύση της Cablenet που αλλάζει τους κανόνες στο real estate
Έρευνα για τον τομέα της έξυπνης ρομποτικής από το AUB-Επιχορήγηση €100.000 από ΙδΕΚ
Έφεραν ηλεκτρικά αυτοκίνητα και κινδυνεύουν να τους μείνουν-Ανάστατοι και ξεκρέμαστοι οι εισαγωγείς
Σύγχρονες προκλήσεις και ευκαιρίες για τους Κύπριους εκπαιδευτικούς σε προσυνεδριακή εσπερίδα στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις
Περιμένουν έγκριση από την Apple για το e-kalathi… Τι ζήτησε η αμερικανική εταιρεία για να συνάδει με το iOS