powered by

Let’s Do It Cyprus: «Καθαρά» αποτελέσματα

Περίπου 3.339 εθελοντές, 200 σημεία, 3306 σακούλες από σκουπίδια, 1106 ανακυκλώσιμα προϊόντα και 376 σακούλες από τενεκεδάκια παραχωρήθηκαν στον Μη Κυβερνητικό Οργανισμό Cans for Kids ήταν ο εντυπωσιακός απολογισμός από την Παγκύπριας Εκστρατείας Καθαρισμού Let’s Do It Cyprus, που είχε ως στόχο τον καθαρισμό της Κύπρου σε μία μέρα.

Οι 3.339 εθελοντές που κατέκλυσαν την ύπαιθρο καθαρίζοντας από ακαθαρσίες και απόβλητα σε 200 σημεία όχι μόνο πέτυχαν τους στόχους τους αλλά τους ξεπέρασαν κιόλας.
Η διοργανωτική ομάδα της εκστρατείας Let’s Do It Cyprus παρουσίασε σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 15 Οκτωβρίου τα αποτελέσματα της επιτυχημένης εκστρατείας που για πρώτη φορά υλοποιήθηκε στην Κύπρο στις 29 Σεπτεμβρίου 2012.

Στα πλαίσια της διάσκεψης η διοργανωτική ομάδα της εκστρατείας ανέλυσε τον τρόπο με τον οποίο διοργανώθηκε η εκστρατεία και κινητοποιηθήκαν οργανώσεις και διάφοροι φορείς, και κατάληξε σε διάφορες προτάσεις για αναβαθμίσεις διαχειριστικών σχεδίων της Κύπρου για τα απόβλητα.

Ο Επίτροπος Περιβάλλοντος κ. Χαράλαμπος Θεοπέμπτου, υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκε η εκστρατεία, ευχαρίστησε τους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν απλόχερα και δυναμικά στο κάλεσμα του: «Στόχος μας δεν ήταν μόνο ο καθαρισμός της Κύπρου αλλά και η ευρύτερη ευαισθητοποίηση και διαφώτιση του κοινού σε περιβαλλοντικά θέματα. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι Κύπριοι νοιάζονται για ένα υγιές περιβάλλον και ότι η συγκεκριμένη εκστρατεία πρέπει να καταστεί θεσμός στην Κύπρο».

Η εθελοντική ομάδα του Let’s Do It Cyprus ευχαρίστησε θερμά τον Παγκύπριο Χορηγό της Εκστρατείας, την εταιρεία ALPARI FINANCIAL SERVICES αλλά και τον κ. Andrey Dashin για την ευγενή προσωπική χορηγία και υποστήριξη, που χωρίς τη βοήθεια τους η εκστρατεία δεν θα ήταν εφικτή. Επίσης, η ομάδα ευχαρίστησε την CYTA (Κύριο Παγκύπριο Συνεργάτη και Χορηγό), καθώς και τους υπόλοιπους χορηγούς: την εταιρεία Αφοι Λανίτης, την εταιρεία Vileda, την Green Dot, την PriceWaterHouseCoopers, την εταιρεία Agropolis, την εταιρεία Τσεριώτης και την οικογένεια εταιρειών NKS Shacolas. 

 

Δειτε Επισης

Η Imperio στηρίζει τον Ναυτικό Όμιλο Λεμεσού-Επίσημος χορηγός του για τα επόμενα δύο χρόνια
Νέες ημερομηνίες διεξαγωγής για το 3ο Cyprus International Technology Relocation Summit
Euroblinds: Όταν η επιχειρηματικότητα γίνεται δύναμη βιώσιμης ανάπτυξης
Ψηφιακό μάρκετινγκ: Tο περιεχόμενο, τα social media και η στρατηγική σύνδεση με το κοινό
Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Κύπρου): Συμμετείχε ενεργά στο KPMG Startup Innovation Lab
Δίπλα στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο η ομάδα δρομέων της Τράπεζας Κύπρου-Εισέφεραν πέραν των €150.000 από το 2017
Investopia Global Mediterranean: To φόρουμ που επανατοποθέτησε την Κύπρο στον διεθνή επενδυτικό χάρτη (video)
Τα τρία κορυφαία ασφαλιστικά γεγονότα που διοργανώνει ο ΣΑΕΚ το 2026 για την επέτειο των 100 χρόνων του
Α. Αθανασιάδης: Ο μεγαλύτερος θεσμικός επενδυτής στην Κύπρο ο ασφαλιστικός τομέας-Η μεγάλη δυναμική του
Drone Destination με προορισμό την Κύπρο… Ποια είναι η ινδική εταιρεία που έρχεται να «απογειώσει» την χώρα μας