powered by cbn INB-DIGITAL-EDITIONS LOGO-PNG-108

Αναστασιάδης: Κλινήρης για 48 ώρες

Ύστερα από παρατεταμένη ρινορραγία ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης εισήχθη νωρίς το πρωί της Πέμπτης σε νοσοκομείο των Βρυξελλών, όπου διαπιστώθηκε ότι το περιστατικό οφείλεται σε υψηλή υπέρταση. 

Του παραχωρήθηκε η δέουσα αγωγή και λόγω του ρινορραγικού περιστατικού και της ανάγκης αποφυγής επανάληψης του φαινομένου του συνεστήθη όπως παραμείνει κλινήρης για τις επόμενες 48 ώρες.

Λίγο πριν το μεσημέρι, ο Πρόεδρος πήρε εξιτήριο κι επέστρεψε στο ξενοδοχείο του.

Ερωτηθείς από το ΚΥΠΕ σε σχέση με την υγεία του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης είπε ότι ο Πρόεδρος εισήχθη νωρίς το πρωί σε νοσοκομείο των Βρυξελλών και αφού του παρασχέθηκε η δέουσα ιατρική και φαρμακευτική αγωγή έλαβε εξιτήριο.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Χριστοδουλίδης, επέστρεψε στο ξενοδοχείο στις Βρυξέλλες, όπου θα παραμείνει για τις επόμενες 48 ώρες σύμφωνα και με τις οδηγίες των θεράποντων ιατρών.

Ροή Ειδήσεων

Hellenic Bank Χορηγός Ροής INB
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
;