Νέο πολυτελές boutique ξενοδοχείο αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του αυτό το καλοκαίρι για τους πρώτους επισκέπτες στην περιοχή Περνέρα του Πρωταρά. Πρόκειται για το Louis Infinity Blue, το νέο «διαμάντι» της περιοχής το οποίο θα διαχειρίζεται η Louis Hotels.
Το νέο boutique ξενοδοχείο αποτελείται από 50 πολυτελέστατα δωμάτια εκ των οποίων τα 30 είναι σουίτες, τα 8 superior σουίτες και τα υπόλοιπα είναι στην κατηγορία superior studios.
Θα λειτουργήσει σαν ένα boutique ultra all inclusive ξενοδοχείο, που θα απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στο εστιατόριο «The Open Kitchen Restaurant» και στο «The Open Kitchen Bar» στην εξωτερική πισίνα, μαζί με ένα εκπληκτικό pool bar με θέα τα καταγάλανα νερά του Πρωταρά.
Αξίζει να σημειωθεί πως είναι σχεδιασμένο με γήινα χρώματα ώστε να γίνεται ένα με τις αποχρώσεις του ατελείωτου μπλε της θάλασσας, εκφράζοντας απολύτως το όνομα Louis Infinity Blue.









