Ανακατατάξεις στο Δ.Σ. της Petrolina-Με εκτελεστικά καθήκοντα ο Χρ. Λευκαρίτης, νέο εκτελεστικό μέλος η Α. Λευκαρίτη

Το Δ.Σ. της Petrolina μετά από σημερινή του συνεδρία, μεταξύ άλλων, προχώρησε σε ανακατατάξεις των μελών του.

Ο Χρίστος Λευκαρίτης, που ήταν ήδη μέλος του Δ.Σ., αναλαμβάνει πλέον εκτελεστικά καθήκοντα. Επίσης εκτελεστικό μέλος διορίστηκε και η Αντωνία Λευκαρίτη.

Στη συνεδρία, το Δ.Σ. της Petrolina ενέκρινε και τις ελεγμένες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις καθώς και τις ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις της ιθύνουσας εταιρείας για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2023.

Ακολουθεί πιο κάτω η ανακοίνωση της Petrolina όπως αυτή δημοσιεύθηκε στο ΧΑΚ:

Σας πληροφορούμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της Petrolina (Holdings) Public Ltd (PHL) συνήλθε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00π.μ. στα γραφεία της Εταιρείας, Κιλκίς 1, 6015 Λάρνακα, και, μεταξύ άλλων:

  • Ενέκρινε τις ελεγμένες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις καθώς και τις ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις της ιθύνουσας εταιρείας για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2023.
  • Ενέκρινε πρόταση προς την Ετήσια Γενική Συνέλευση για καταβολή τελικού μερίσματος προς 2,9% ή 1,0 σεντ ανά μετοχή.
  • Καθόρισε την Ετήσια Γενική Συνέλευση του 2023 για την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024 και ώρα 11:00π.μ. στα κεντρικά γραφεία της Εταιρείας, Κιλκίς 1, 6015, Λάρνακα.
  • Ο κ. Χρίστος Λευκαρίτης, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, αναλαμβάνει εκτελεστικά καθήκοντα.
  • Διόρισε την κα Αντωνία Λευκαρίτη ως Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Η κα Αντωνία Λευκαρίτη γεννήθηκε στη Λάρνακα και σπούδασε International Business Studies στην Αγγλία και Energy, Oil & Gas Management στη Λευκωσία. Το 2005 προσλήφθηκε στην PHL και από το 2006 ανέλαβε ως supervisor στην Υπηρεσία Ανθρωπίνου Δυναμικού, θέση την οποία διατηρεί μέχρι σήμερα. Είναι επίσης μέλος των Διοικητικών Συμβουλίων διαφόρων εταιρειών της οικογένειας Λευκαρίτη καθώς και θυγατρικών εταιρειών της PHL. Είναι μέλος σε διάφορα φιλανθρωπικά και κοινωφελή ιδρύματα με έντονη κοινωνική δράση.

Στα πλαίσια του άρθρου 9 του περί των Προϋποθέσεων Διαφάνειας (Κινητές Αξίες προς Διαπραγμάτευση σε Ρυθμιζόμενη Αγορά) Νόμου του 2007 (Ν.190(Ι)/2007), επισυνάπτονται οι ελεγμένες ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις καθώς και οι ελεγμένες οικονομικές καταστάσεις της ιθύνουσας εταιρείας Petrolina (Holdings) Public Ltd για το έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2023, αντίγραφα των οποίων είναι διαθέσιμα στο εγγεγραμμένο γραφείο της Εταιρείας, Κιλκίς 1, 6015 Λάρνακα και στην ιστοσελίδα της Εταιρείας (www.petrolina.com.cy).

Oι εν λόγω οικονομικές καταστάσεις είναι επίσης διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου υπό τη μορφή του Ευρωπαϊκού Ενιαίου Ηλεκτρονικού Μορφότυπου (European Single Electronic Format - ‘ESEF’).

Δειτε Επισης

Φιλελεύθερο ανά την Ευρώπη το ωράριο των καταστημάτων-Τι κατέδειξε έρευνα της Βουλής
Νίκος Χριστοδουλίδης: Σε αναπτυξιακή τροχιά με ακόμη πιο θετικές προοπτικές για το μέλλον η οικονομία της Κύπρου
Κερδίζουν από τους ενοικιαστές τους Mall of Cyprus και Mall of Engomi
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ψήφος εμπιστοσύνης στο θεσμικό πλαίσιο της Κύπρου η έκθεση της MONEYVAL
Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Εθνικό όπλο που δεν πρέπει να παραχωρηθεί η χαμηλή φορολογία
ΑΔΜΗΕ: Καλωδιακός σταθμός προσαιγιάλωσης οπτικών ινών δημιουργείται στην Κρήτη
Επιστολή Γ. Παπαναστασίου προς Chevron για στοχευμένες ενέργειες εντός εξαμήνου