Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου

Η New Deal, το digital hub της Κύπρου, και η Rakuten Viber, μία από τις κορυφαίες εταιρείες επικοινωνίας παγκοσμίως, ανακοινώνουν την επίσημη συνεργασία τους στην Κύπρο.

Η συνεργασία αποτελεί μέρος του πολυαναμενόμενου Partner Excellence Program της Rakuten Viber, σηματοδοτώντας ένα σημαντικό ορόσημο για την παρουσία της εταιρείας στην κυπριακή αγορά.

Το Partner Excellence Program της Viber, σχεδιασμένο για διαφημιστικές εταιρείες, παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη και τους πόρους για ένα εξειδικευμένο επίπεδο υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της δημόσιας αναγνώρισης, της εκπαίδευσης, της πρόσβασης σε νέα προϊόντα και της premium υποστήριξης. To πρόγραμμα ξεκίνησε πρόσφατα στην Ελλάδα και τώρα καλωσορίζει τη New Deal ως μία από τις πρώτες εταιρείες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα πριν από το παγκόσμιο λανσάρισμα.

Μέσω του Rakuten Viber Partners Excellence Program, οι διαφημιστικές εταιρείες εξασφαλίζουν την προσβαση στις βέλτιστες πρακτικές των προϊόντων της Viber. Εκμεταλλευόμενοι τα μοναδικά οφέλη αυτής της συνεργασίας, η New Deal θα συνεχίσει να είναι ηγέτης στην ψηφιακή διαφήμιση αναπτύσσοντας νέους τρόπους παροχής ουσιαστικών λύσεων επικοινωνίας στα διαφημιστικά γραφεία της Κύπρου.

Ο Ανδρέας Παυλίδης, Γενικός Διευθυντής της New Deal, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη συνεργασία που ανοίγει νέους ορίζοντες: «Είναι τιμή μας που γίναμε Επίσημος Συνεργάτης της Viber for Business στην Κύπρο. Η Rakuten Viber είναι πρωτοπόρος στην ψηφιακή επικοινωνία και είμαστε ενθουσιασμένοι για τις ευκαιρίες που προσφέρει. Αυτή η συνεργασία είναι ένα στρατηγικό βήμα που θα ενισχύσει περαιτέρω τη θέση μας στην αγορά και θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε βελτιωμένες υπηρεσίες και καινοτόμες λύσεις στους εταιρικούς πελάτες μας».

«Πάντα προσπαθούμε να πρωτοπορούμε στον κλάδο μας, προσφέροντας προστιθέμενη αξία στις κύριες υπηρεσίες μας και περισσότερες λειτουργίες», δήλωσε η Cristina Constandache, Chief Revenue Officer της Rakuten Viber. «Η αποστολή μας με αυτό το πρόγραμμα είναι σαφής: να είμαστε ο αξιόπιστος συνοδοιπόρος σας στο ταξίδι προς την επιτυχία, στην αγοράς της διαφήμισης.

Έχουμε προσαρμόσει το Excellence Program της Viber για να είναι ένας αφοσιωμένος εταίρος, προσφέροντας πολλαπλά οφέλη που θα βοηθήοουν τις εταιρείες να ανέβουν σε υψηλότερο επίπεδο. Σίγουρα η συνεργασία μας με τη New Deal θα είναι ενισχυτικός παράγοντας για τα πιο πάνω».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνεργασία της New Deal με τη Rakuten Viber, επικοινωνήστε με τον Ανδρέα Παυλίδη στο andreasp@newdeal.digital και 22010018.

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας