Ο Φ. Φιλής στη Lloyd’s List Top 10 για ναυτιλιακά ρυθμιστικά θέματα

InBusinessNews  07/12/2022 13:03
Ο Φ. Φιλής στη Lloyd’s List Top 10 για ναυτιλιακά ρυθμιστικά θέματα

Ο Φ. Φιλής στη Lloyd’s List Top 10 για ναυτιλιακά ρυθμιστικά θέματα

InBusinessNews  07/12/2022 13:03

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο, καλωσορίζει με ικανοποίηση τη συμπερίληψη του κ. Φίλιππου Φιλή, Πρόεδρου της Ένωσης Ευρωπαίων Πλοιοκτητών (European Community Shipowners’ Associations - ECSA), ανάμεσα στις πρώτες 10 Ναυτιλιακές Προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή όσον αφορά Ναυτιλιακά Ρυθμιστικά θέματα, στη Lloyd’s List, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή της Ένωσης κ. Σωτήρη Ράπτη.

Υπό την προεδρία του στην ECSA και σύμφωνα με την Lloyd’s List, έχει συμβάλει στη διαμόρφωση της στρατηγικής του Οργανισμού σε θέματα ναυτιλιακής πολιτικής και ιδιαίτερα όσον αφορά στον πράσινο μετασχηματισμό της Ευρωπαϊκής Ναυτιλίας, κατορθώνοντας μεταξύ άλλων, να υιοθετηθούν σημαντικές θέσεις της Βιομηχανίας στην προκαταρτική συμφωνία στο Ευρωπαϊκό Σύστημα Εμπορίας Ρύπων για τη Ναυτιλία, η οποία επιτεύχθηκε πολύ πρόσφατα.

Ο κ. Φιλής, είναι ο πρώτος Κύπριος Πλοιοκτήτης που βρίσκεται στην προεδρία της ECSA. Γεγονός το οποίο αποτελεί ακόμα μια σημαντική επιτυχία και αναγνώριση για τον κ. Φιλή, για την Κυπριακή Ναυτιλία αλλά και σημαντική ευκαιρία να συμμετέχει η Κύπρος, ακόμα πιο δυναμικά στη χάραξη Ευρωπαϊκής πλοιοκτητικής πολιτικής. Πέραν της Προεδρίας στην ECSA, κατέχει τη θέση του Προέδρου και Διευθύνων Συμβούλου της εταιρείας Lemissoler και αποτελεί Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου εδώ και 10 χρόνια και Πρώην Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου, την περίοδο 2019-2021.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας