Η Staycaee υποδέχεται στο δυναμικό της τον Σπύρο Λαβράνο

Δελτίο Τύπου  14/11/2022 14:47
Η Staycaee υποδέχεται στο δυναμικό της τον Σπύρο Λαβράνο

Η Staycaee υποδέχεται στο δυναμικό της τον Σπύρο Λαβράνο

Δελτίο Τύπου  14/11/2022 14:47

Σε μια εποχή που όλα αλλάζουν, οι ιδρυτές της Staycaee, Γιάννης Χριστοδούλου και Δημήτρης Παπαδόπουλος εντόπισαν την ανάγκη για ευέλικτες περιόδους ενοικίασης διαμερισμάτων.

Σήμερα, όχι μόνο προσφέρουν μια “Hotel like” εμπειρία, που αρχίζει από την αναζήτηση και την επιλογή και συνεχίζεται με μια απλή διαδικασία, που οδηγεί στην κράτηση και την διαμονή με μεγάλους πελάτες όπως είναι η Exness και η Volka Games αλλά παράλληλα, υπογράφει και μακροπρόθεσμες μισθώσεις τριών εως πέντε χρόνων με ιδιοκτήτες ακινήτων. Στο πλάισιο αυτό διαμορφώνει τα διαμερίσματα με βάση τις προδιαγραφές της, τα επιπλώνει και τα εξοπλίζει πλήρως με οικιακά σκεύη και συσκευές τεχνολογίας, δίνοντας τους έτσι μια επιπρόσθετη αξία. Μέσα απο την συνεργασία αυτή, οι ιδιοκτήτες ακινήτων εξασφαλίζουν το μηνιαίο τους εισόδημα καθώς επίσης αποφεύγουν την ταλαιπωρία συντήρησης και εύρεσης ενοικιαστών για τα ακίνητα τους.

Αυτό το εγχείρημα έρχεται να αγκαλιάσει με 25 χρόνια εμπειρίας σε ανώτερες διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού και της Κύπρου (γενικός διευθυντής στην Τρύφων Τσεριώτης, εμπορικός διευθυντής στην CharalambidesChristis) ο Σπύρος Λαβράνος.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας